Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Poslednji film Chadwicka Bosemana

najave

01.10.2020.

Poslednji film Chadwicka Bosemana

Netflix je objavio prve fotografije iz poslednjeg filma koji je snimio nedavno preminuli Chadwick Boseman. U pitanju  je muzička drama Ma Rainey's Black Bottom, zasnovana na drami čiji je autor August Wilson - dvostruki dobitnik "Pulicerove" nagrade

Tenzije rastu jednog popodneva u Čikagu 1927. godine, dok bend muzičara čeka svoju harizmatičnu zvezdu poznatu kao "Majka bluza" - Ma Rainey (Viola Davis). Kasnivši na seansum neustrašiva Ma stupa u svađu sa svojim menadžerom bele puti, u vezi s pravima na muziku. I dok članovi benda čekaju u klaustrofobičnoj "gluvoj sobi", glavnu reč vodi ambiciozni Levee (Chadwick Boseman) - koji je u emotivnoj vezi sa Ma i koji je odlučan da i sam postane zvezda muzičke industrije. On ostalima otkriva istinu koja će zauvek promeniti živote svih...

Reditelj filma jeste George C. Wolfe (The Immortal Life of Henrietta Lacks, You're Not YouNights in RodantheLackawanna Blues).

Premijera filma zakazana je za 18.12. ove godine.

 

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    01.10.2020. 14:26
    Osobno mi je jako drago da se američke potlačene manjine prisjećaju i podsjećaju ostale amerikance kako je (bilo) živjeti u kulturi linčovanja.

    Ali osim glasnih, oprostite na izrazu, kozojeba koji ništa ne rade nego po cijeli dan fejsbuče i prosipaju filozofiju idiotizma i ksenofobije po raznim internet portalima, koliko mi se čini područja ex-yu generalno nemaju rasistički mentalitet.
    Tako da nama ovaj film neće značiti ništa.
;

{{message}}

{{item.title}}