Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Stigao trejler za Skylin3s

novosti

24.10.2020.

Stigao trejler za Skylin3s

Prošlo je deset godina otkako je niskobudžetni SF Skyline prilično protresao fanove ovog žanra. Sedam godina kasnije snimljen je i "nastavak" Beyond Skyline, koji baš i nije opravdao očekivanja mnogih. Sada nam, u završnim mesecima 2020. godine, iz francuske kuhinje stiže i Skylines, treći deo "franšize".

Kapetan Rose Corley određena je da predvodi tim elitnih plaćenika u misiji na stranu planetu, kako bi spasila ono što je ostalo od čovečanstva. Ima samo 72 sata da u tome uspe. Ona je rođena s natprirodnim moćima, ali joj je potrebno stalno ubrizgavati svežu krv da bi zaustavila starenje. Dugogodišnji borac protiv vanzemaljaca, postala je i najtraženija osoba na Zemlji, nakon što je bila prisiljena da žrtvuje mnoge svoje saveznike kako bi spasila ljudski rod. Sada, u bekstvu, vojska joj prilazi s molbom da im pomogne kada opaki virus pripreti da pretvori prijateljski nastrojene vanzemaljce u neprijatelje ljudi...

Reditelj filma jeste Liam O'Donnell, koji je režirao i prethodni film serije. U međuvremenu, godine 2019. bio je i koreditelj SF-horora Portals.

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    24.10.2020. 20:42
    Molim? Beyond je 10x bolji od prvog. I luđi. Drugo, nisi dopisao Bashir/DS9 ni Raven/The100.
;

{{message}}

{{item.title}}