Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Počinje snimanje DC "Black Adam"

najave

22.10.2022.

Počinje snimanje DC "Black Adam"

Sledećeg meseca trebalo bi da počne snimanje novog filma DC Universe - "Black Adam". Glavnu ulogu u ovom superherojskom filmu tumačiće Dwayne "The Rock" Johnson!

Ovaj projekat jeste jedan od "najduže odlaganih" u istoriji DC, a samo je Dwayne Johnson pokušavao da dobije "zeleno svetlo" za njega tokom prethodne decenije. 

Film je zasnovan na istoimenom junaku iz stripa, koji je prvobitno bio jedan od životnih neprijatelja Captain Marvel (kasnije nazvan Shazam). Adam je bio egipatski princ, odabran od strane čarobnjaka Shazama da ga nasledi, ali su ga stečene moći iskvarile. Zbog toga je Black Adam bačen u lance, sve dok u sadašnjici igrom slučaja nije bio oslobođen, usled čega je žedan osvete! 

U kasnijim stripovima, Black Adam je postao mnogo "simpatičnije stvorenje", a dobije je oreol anti-heroja, a ne više zločinca. I sam Johnson je govorio da će Adama predstaviti "kao lik koji je spreman da zaštiti svoje sunarodnike svim raspoloživim sredstvima, čak iako ga svet smatra za nasilnika". 

Reditelj filma biće Jaume Collet-Serra (The CommuterThe ShallowsRun All NightNon-StopUnknownOrphanHouse of Wax), a osim Johnsona, glume još i Noah Centineo, Aldis Hodge, Quintessa Swindell, Marwan Kenzari, Sarah Shahi... 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    04.03.2021. 16:06
    Jaume Collet-Serra zna prepraviti katastrofalno loš scenarij u gledljiv film, nekad i natprosječan.
    Iako mi je već dosta holivudskih superheroja, ovo ću gledati.
;

{{message}}

{{item.title}}