Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Dakota Johnson u modernoj verziji romana Jane Austen

najave

21.04.2021.

Dakota Johnson u modernoj verziji romana Jane Austen

Dakota Johnson, zvezda ili "zvezda" hitova kao što su Fifty Shades of Grey, Suspiria ili Our Friend...), tumačiće glavnu ulogu u filmu “Persuasion”, ekranizaciji romana koji je napisala Jane Austen.

"Živeći sa svojom snobovskom porodicom na ivici bankrota, Anne Elliot je ne baš uravnotežena žena modernog senzibiliteta. Kad se u njen život vrati jednom brzopleto odbačeni Frederick Wentworth, Anne mora da odluči da li će prošlost ostaviti iza sebe ili da posluša svoje srce kada su u pitanju druge šanse. Međutim, Wentworth se ponaša kao da su stranci i čini se da je više zainteresovan za njenu prijateljicu Luizu".

Rediteljka će biti iskusno pozorišno lice Carrie Cracknell, što će biti njen filmski debi. 

Film će se snimati u saradnji Netflix i MRC Film.

Roman "Persuasion" ("Pod tuđim uticajem", kako je preveden kod nas) inicijalno je objavljen 1817. godine, šest meseci nakon smrti jedne od najcenjenijih svetskih književnica.

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    21.04.2021. 14:23
    [quote]zvezda ili "zvezda" hitova[/quote] S obzirom da prvi put čujem za nju ni jedno ni drugo. A ti tzv. hitovi nisu ništa do li razvikane mejnstrimuše od čega je jedan tipični holivudski bespotrebni rimejk talijanskog klasika.
;

{{message}}

{{item.title}}