Sony Pictures producira The Wheel of Time

novosti

18.05.2017.

Sony Pictures producira The Wheel of Time

Televizijska kuća Sony Pictures je objavila da u suradnji sa Red Eagle Entertainment i Radar Pictures ozbiljno kreće u projekt ekranizacije fantasy romana Roberta Jordana pod nazivom "The Wheel of Time", po kojemu bi trebala nastati nova televizijska serija.
Izvršna palica biti će u rukama Rafe Lee Judkinssa, tv pisca i putopisca poznatim po serijama Marvel’s Agents of SHIELD, Chuck, kao i Hemlock Grove.

Wheel of Time je serija fantastičnih romana napisanih od strane američkog autora Jamesa Olivera Rigneya Jr. koje potpisuje pod pseudonimom Robert Jordan. Izvorno planiran kao serijal od šest knjiga, Wheel of Time obuhvaća četrnaest romana. Robert Jordan je 2007. godine preminuo u periodu kada stvarao 12. roman u seriji, ali je za života bio ostavio opsežne bilješke dostatne da drugi autor dovrši njegov započeti posao prema svojim željama. Posljednja tri romana napisao je sjajni Brandon Sanderson.

Vjerujem da su svi ljubitelji fantazije nestrpljivi poput mene, da se uz Ponovnorođenog Zmaja upustimo u novu televizijsku pustolovinu.

 • Komentari (4)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • cersei
  Administrator
  19.05.2017. 11:21
  to je to
 • robin12345
  Translator
  19.05.2017. 06:50
  Zato što je Mat Cauthon jebivjetar, a Rand preozbiljni mesija. Jebivjetri su inače simpatični likovi u životu uopće, jer furaju svj film...
 • cersei
  Administrator
  18.05.2017. 22:19
  pročitala sam sve knjige dvaput  Sad je samo čekanje, btw. meni je omiljen lik Mat Cauthon puno mi je bolje legao od Randa