Logan: X-23 možda dobija svoj film?

novosti

19.05.2017.

Logan: X-23 možda dobija svoj film?

Režiser Logan-a James Mangold je u jednom intervjuu naveo o čemu bi se radilo u filmu o X-23 kada bi on imao prilike da ga režira.

"Twentieth Century Fox" su ove godine izdali i treći film o Wolverinu kao jednom od "ključnih delova" X-Men franšize. Logan predstavlja kraj jedne epohe filmova o superjunacima, kraj X-men franšize koju smo tokom godina toliko zavoleli i koja nas je iz filma u film vraćala u detinjstvo i crtane filmove o našim omiljenim mutantima. Logan je savršena prilika da se Hugh Jackman oprosti na savršen način od publike, a i od svog lika koji je toliko karakteričan i koji je toliko postao alter-ego ovom glumcu da mislimo da nikad neće uspeti da se pronađe zamena za Jackman-a. U filmu smo imali prilike da primetimo da se Logan stara o profesoru Xavieru (Patrick Stewart) i o maloj devojčici koja se zove Laura (Dafne Keen) i za koju se ispostavi da je Loganova ćerka i da su čak i u nju ugradili adamantijumski skelet i kandže. 

Stewart Jackman su se u ovom filmu oprostili od franšize, ali je film otvorio neka nova vrata mladim mutantima čije priče tek treba da počnu. Jedna od tih mladih mutanata je i Laura aka X-23. Mangold je izjavio da postoji pregršt načina na koje može franžiza da se zakotrlja, a on lično smatra da je najbolje da se fokusira baš na priču i sudbinu X-23 i čak je štaviše izjavio da bi on lično bio šokiran kada bi se FOX odlučio da ne pruži šansu mladoj glumici da se bar još jednom oproba u ulozi X-23.

Ako uzmemo u obzir koliko je Logan dobro ocenjen i od strane kritičara i publike bilo bi čudno da se ne razradi priča oko mladih mutanata koji beže za Kanadu u potrazi za spasenjem. Na žalost u ovom trenutku nema konkretnih dokaza niti izjava koje bi potvrdile tako nešto. Doduše očigledno je Mangoldi više nego zainteresovan za film takvog tipa, a ako uzmemo da FOX voli da snima visokobudžetne blokbastere koji se prodaju "ko alva" nije isključeno da ćemo u narednim godinama imati prilike da gledamo i film o avanturama X-23 i njenoj družini malenih mutanata.

Do tada ostaje samo da se nadamo.

 • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • deda vlada
  Active member
  20.05.2017. 23:05
  Nadam se...i verujem da je to istina!
 • sinna
  eXtreme member
  19.05.2017. 08:45
  Ma biće nastavaka mlade generacije iliti novog vala mutanata,nemam nikakve sumnje o tome.Pa dolaze i nove generacije fanova superjunaka,prema tome treba im približiti franšizu.Dokaz o tome su Star Wars.A i u X-Men days of future past se vide već nagovještaji novih mutanata i novih problema za njih.X-Men Universe nije šala mala,biće tu još svega i svačega. GO X-MEN GO!!!