Povratak Magneto i Mystique

novosti

19.05.2017.

Povratak Magneto i Mystique

Sada je i zvanično objavljeno - Magneto i Mystique vraćaju se u X-Men 7: Dark Phoenix

Radnja novog filma dešavaće se u 1990-tim godinama. Takođe, smatra se i da će se Sophie Turner vratitiu ulozi Jean Grey, mada zvaničnici studija to još nisu potvrdili. A, pored toga, producent Hutch Parker nedavno je nagovestio da se očekuje povratak u "franšizu" još dva "veoma važna lika".

Šta se još čuje od glasina, u vezi filma X-Men 7: Dark Phoenix?  Michael Fassbender , junak aktuelnog blokbastera Alien: Covenant, nagovestio je da će se "verovatno" vratiti kao Magneto. Takođe, po svemu sudeći, očekuje se i da Jennifer Lawrence ponovo otelotvori Mystique. Producent Hutch Parker nije ni potvrdio, ali ni opovrgao nagoveštaje da će se u novom filmu vratiti i "originalni" junaci, kao što su: James McAvoy (Professor X), Nicholas Hoult (Beast), Rose Byrne (Moira McTaggert), Evan Peters (Quicksilver), Alexandra Shipp (Storm) i Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler). Dok se, po nekim informacijama, za uloge Rogue traži nova glumica, umesto Anna Paquin

Kada je reč o reditelju filma X-Men 7: Dark Phoenix, priča se da bi to mogao da bude scenarista i producent Simon Kinberg, dok se očekuje da datum premijere filma bude 02.11.2018. godine..

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • sinna
    eXtreme member
    19.05.2017. 12:54
    U mojoj mladosti filmska se industrija s filmovima kretala samo u budućnost,pusti filmovi 80-tih i 90-tih su bili svi o budućnosti i mogućim događajima koje su scenaristi i režiseri imali u svojim vizijama.Sada se sve franšize vraćaju u prošlost.Pa onda tko je imao više mašte stari ili ovi novi naraštaj pripovjedača?Svi znamo šta je bilo u prošlosti tj. jučer i kakav je svijet bio,prolistaš arhive novina i eto ti priče koliko voliš,a budućnost je još misterija,a jesam ga i ja sada raširio.Samo hoću reći opet se sve vraća u prošlost tj. kolo se vraća u nazad.Eto i X-Men-i ponovno u prošlost,biće toga još (daj Bože).