Ko će režirati remake Scarface?

novosti

19.05.2017.

Ko će režirati remake Scarface?

Universal  sve ozbiljnije sprema reboot čuvenog krimića, uprkos sve glasnijem negodovanju vernih fanova.  Tako, poslednje informacije kažu da dirigentsku, tj. rediteljsku palicu novog "Scarface" treba da preuzme David Ayer, poznat kao reditelj superherojskog blokbastera Suicide Squad! Ovakve glasine zaista postavljaju pitanje šta novi "Scarface" može zaista "novo" može da ponudi u odnosu na stari Scarface i da li će neki novi Al Pacino možda imati superherojske osobine?

Ipak, neki biografski podaci govore da bi David Ayer mogao sasvim verno da prenese atmosferu "zakona ulice" koja je krasila kultni film iz 1983. godine. Jer, njega su roditelji kao tinejdžera isterali iz kuće, da bi ovaj odrastao u istočnom delu Los Anđelesa, kod rođaka. Zatim je služio vojsku kao marinac i postao policajac! Iskustvo koje je stekao u pravom životu, kasnije je preneo i u svojim zapaženim filmskim krimi-poduhvatima, kao što su Harsh TimesStreet Kings, prva dva filma svoje rediteljske karijere.

Ostaje da se vidi na šta će ličiti novi "Scarface", pa mu fanovi možda i oproste...

 • Komentari (4)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • sinna
  eXtreme member
  20.05.2017. 09:56
  Nemojte gospodo holivudska praviti rimejk od "Scarface",kao da radite rimejk od oba "kuma".Ili nedaj Bože od "Apocalypse Now" i da ne nabrajam više kult filmove.Please Hollywood don´t do it.
 • Vladika
  Senior translator
  19.05.2017. 23:49
  Najbolje bi bilo da ne diraju filmove koji ne treba da se diraju!
 • 19.05.2017. 23:14
  Реално, боље би им било да уместо римејка или направе нешто у фазону "Кум 2" (нпр. догађања пре доласка у Мајами) или да направе наставак Скарфејса, ако је неко жив претеко. :) Римејк би био #####. :) Класичан недостатак нових идеја. :(