Tom Hardy u ulozi Venom-a

novosti

20.05.2017.

Tom Hardy u ulozi Venom-a

Ovo je poprilično iznenađujuća vest pošto je "Sony" pre par dan zadirkivao fanove da postoji šansa da se pravi film o Venomu, a sada su iznenada objavili da je Tom Hardy prihvatio ulogu upravo tog zlikovca i samim tim potvrdili da će film o Venomu ipak da se desi.

Tom Hardy će u novom filmu o Venomu glumiti Eddie Brock-a, momka koji je u slobodno vreme jedan od najvećih protivnika Spajdermenu. Naime Sony je objavio da će Venom biti deo novog Spider-Man: Homecoming univerzuma, ali još uvek nije spomenuto niti hintovano da li ćemo imati prilike da ga vidimo, makar i na kratko, u novom filmu o Spajdermenu. 

Režiser filma je takođe obavljen, u pitanju je Ruben Fleischer koji je poznat po filmovima kao što su Zombieland i Gangster Squad

Ono što nas takođe zanima je i da li ćemo imati prilike da vidimo Spajdermena u Venomu ili će to biti priča kako je Eddie Brock uspeo da "nabavi" odelo simbiotika, i kako će uopšte objasniti samu pojavu simbiotika pošto je opšte poznato da je Peter Parker aka Spajdermen odgovaran za njegovu pojavu. SImbiotik je inače vanzemaljskog porekla, ali nismo sigurni kako će njegovo pojavljivanje uvrstiti u priču. 

Venom je inače jedan on najpopularnijih Spajdermenovih protivnika iz razloga što Eddie mrzi Petera, a taj "backstory" se očigledno dopada fanovima. Takođe Venom izgleda brutalno sa tom crnom maskom i crnim "odelom", belim znakom na grudima i ogromnim čeljustima. 

O filmu se za sada ne zna puno, sem režisera i glavnom glumca jedino što znamo, a i to je okvirno, je to da ćemo premijeru imati prilike da pogledamo tek u 2018. godini.

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • sinna
    eXtreme member
    20.05.2017. 10:01
    Suuupeeer za obojicu ali kao što je Che. rekao ovo je sve okvirno.Ali bez daljnjeg,odlična vijest.