Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Snimaće se i "The Tomorrow War 2"

najave

25.07.2021.

Snimaće se i "The Tomorrow War 2"

Nakon postignutog uspeha s filmom The Tomorrow War, utisci se praktično još nisu ni slegli, Amazon Studios i Skydance već su najavili da će se snimati i - nastavak!

Još nema nikakvih informacija o radnji u novom filmu, ali očekuje se da većina glumaca iz prvog ponovo bude angažovana. Takođe, nastavak bi trebalo da režira Chris McKay, kao i prvi film, dok je isti i scenarista - Zach Dean. Da podsetimo, u glumačkoj ekipi nalaze se: Chris Pratt, Yvonne Strahovski, Betty Gilpin, Sam Richardson, Edwin Hodge, J.K. Simmons...

Da se podsetimo i radnje prvog filma - "Svet se našao u čudu kada je grupa putnika kroz vreme stigla iz 2051. godine da bi nam uručila urgentnu poruku. Po njoj, 30 godina u budućnosti, ljudska vrste gubi rat protiv krvožednih vanzemaljaca. Jedina nada za opstanak jeste da se izabrani vojnici i ljudi iz saždašnjosti transpotuju u budućnost, kako bi se pridružili otporu. Među "izabranima" se nalazi i jedan nastavnik u srednjoj školi i porodični čovek Dan Forester (Chris Pratt). Odlučan da spasi svet za svoju malu ćerku, Dan se udružuje sa briljantnom naučnicom (Yvonne Strahovski) i njenim otuđenim ocem (J.K. Simmons), u očajničkoj nameri da "isprave" sudbinu planete..."

Film je premijerno prikazan 02.07. ove godine i brzo je postao "najstrimovaniji film na svetu"... 

  • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • osman2510
    Senior translator
    27.07.2021. 14:30
    Film sam nedavno gledao i čini mi se da je IgaBiva prilikom prevoda sinipsisa sa IMDb-a zbabrljao ko je kome i šta. Uostalom, iako je glavni lik nastanik, koliko se sećam on je i obučeni vojnik. Šteta, bojim se da će samo zabrljati s nastavkom.
  • puppet_master
    eXtreme member
    25.07.2021. 16:41
    To je bilo brzo 😄
    Zbilja, dakle najiskrenije i bez mrve cinizma sam ga zaboravio kroz dva dana. Pa eto i ovi brže-bolje da odrade i nastavak, gde da čekaju dve-tri godine, ko li bi ga tek onda pamtio. 🤭
  • JoxerTM
    eXtreme member
    25.07.2021. 16:36
    Pa naravno, scenarista ne treba platit može ga napisati i dijete iz vrtića.
;

{{message}}

{{item.title}}