Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Snimaće se horor serija "Interview with the Vampire"

najave

14.08.2021.

Snimaće se horor serija "Interview with the Vampire"

AMC je objavio da počinje snimanje serije Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles, zasnovane na istoimenom filmu iz 1994. godine.

Glavnu ulogu u seriji tumačiče Sam Reid, a nama ostaje da vidimo da li će njegov vampir Lestat biti uspešan kao i onaj koji je svojevremeno odigrao Tom Cruise.

AMC je, takođe, kupio prava na ekranizaciju svih romana tkz The Vampire Chronicles, koje je napisala Anne Rice. Scenarista, izvršni producent i kreator serije jeste Rolin Jones (Perry MasonWeeds).

  • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Black Raven
    Translator
    17.08.2021. 15:12
    Jedan jedini je "Lestat" a to je Tom Kruz, i to je to... kraj. Stewart Townsend je bio samo nalickani pozer u filmu Queen of the Damned, nije on po glumi dorastao Tom Kruzu. Sam Reid i nje loš da bude "Lestat", može da prođe, serija je u pitanju a tu bolji glumci i ne dolaze.
  • puppet_master
    eXtreme member
    14.08.2021. 16:56
    Tom Cruise meni i dalje, uprkos svemu, opako dobar Lestat. Stewart Townsend u Queen of the Damned mi je bio lošiji, neuporedivo. Mada nisam čitao Anne Rice pa ne znam kako je zapravo zamišljen Lestat. puppet_master2021-08-14 17:24:27
  • JoxerTM
    eXtreme member
    14.08.2021. 16:51
    Sam Reid - Lestat?! Hahuahhahahahahahahahahahahahahaaha, pa nigdje veze. Ajde neka druga uloga unutra, ali Lestat? Bit će uvjerljivo ko Cloonyjev batman.
;

{{message}}

{{item.title}}