Titlovi su dobili još jednog anđela čuvara

blogovi

01.12.2022.

Titlovi su dobili još jednog anđela čuvara

U dubokoj boli i tuzi javljamo svim posjetiteljima, članovima i prijateljima našeg foruma da nas je  iznenada napustila naša Olga Knežević, svima poznatija kao Kneginja. Bila je dobri duh i pokretačka snaga Titlova, uvijek spremna pomoći i uputiti pravu riječ ili savjet. Mnogi ni ne znaju koliko je vremena provodila uređujući i oblikujući gotovo svaki dio ove stranice i foruma, koliko je savjeta podijelila onima koji su tek počeli s prevođenjem i koliko je uložila sebe da bi ovo mjesto danas izgledalo ovako. Njena dobrota i nesebičnost zauvijek će ostati dio Titlova. Iznenada smo ostali bez njenog prijateljstva i toplih riječi. Upućujemo izraze sućuti obitelji, prijateljima i svim Olginim poznanicima.

 • Komentari (154)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • 11.02.2023. 11:47
  Stvarno mi je žao što to čujem... KNEGINJO,HVALA TI na svim kvalitetnim prevodima. Počivaj u miru i nek ti je laka zemlja.
 • valance
  member
  09.02.2023. 21:05
  Poćivaj u miru...
 • BELI
  Uploader
  24.11.2022. 22:43


  Večeras saznajem da je umla Kneginja, sinonim ovog sajta, koja je znala daodjednom postavi desetinu savršenih prevoda. Njeni uploadi, njeni prevodi su bili savršeni, a još je bolji bio njen odnos, želja da prenese svoje znanje drugima, njena politika deljenja koju je vodila i na svom hubu.

  Svime što je uradila ovde i drugde na netu sagradila je sebi spomenik.
  Pamtiču je iako je nisam lično upoznao, i biće mi žao što je nisam upoznao.

  Moje saučešće svima, i porodici i prijateljima, i internet zajednici koja je izgubila svog vrednog člana.

  Počivaj u miru, Olga