Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Korejska akciona komedija najgledanija

novosti

10.10.2022.

Korejska akciona komedija najgledanija

I prethodne nedelje najgledaniji film u Južnoj Koreji bila je tamošnja akciona komedija Gongjo 2: Inteonaesyeonal, s zarađenih ukupno 43,8 miliona dolara nakon četiri nedelje prikazivanja.

Rim Chul Ryung se vraća u Južnu Koreju u nameri da raskrinka brutalnu i tajnu kriminalnu organizaciju. Ponovo se udružuje s Kang Jin Taeom, koji se dobrovoljno javlja da radi sa Severnokorejcem kako bi se vratio u istražni tim nakon što ga je greška dovela u odeljenje za sajber kriminal.

Ovaj film je, zapravo, svojevrsni nastavak velikog hita Gongjo iz 2017. godine.

  • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    10.10.2022. 15:43
    Bez brige, kad čitam to njihovo gosh, podsvijest već automatski mijenja to u nešto iz lepeze "komplimenata" iz tvojih titlova. Wink

    Međutim stvorio se dodatni problem, u zadnje vrijeme u verbalnoj komunikaciji malo previše spominjem sisanje, dudlanje i labrnjanje nečega. LOL
  • Kardiovask. Terorist
    Senior translator
    10.10.2022. 15:35
    Što se mene tiče, prevest će se čim se pojavi normalni titl. Bolje se strpi pa gledaj film k'o čovjek, kako dolikuje, a ne s "gosh", "my foot", "why you little..." i ostalim kompromisnim nadomjescima za normalan govor. ;-)
  • JoxerTM
    eXtreme member
    10.10.2022. 11:59
    Spomenuli smo taj film već par puta. Gledam čim se pojavi, neću čekati prijevod. Osim ako me terorist ne sj*be pa prevede prije nego uberem poštenu verziju. ;)
;

{{message}}

{{item.title}}