Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Ništa od Margot Robbie u “Pirates of the Caribbean”

novosti

15.11.2022.

Ništa od Margot Robbie u “Pirates of the Caribbean”

Iako je u leto 2020. godine bilo najavljeno da će se snimati novi film franšize “Pirates of the Caribbean” u kome je glavnu ulogu trebalo da tumači Margot Robbie, sada je sasvim izvesno da je Disney odustao od ovog poduhvata.

Iako studio nije zvanično odustao od ovog projekta, za koji je scenario trebalo da piše Christina Hodson (Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn), Margot je u intervjuu za "Vanity Fair" izjavila da pretpostavlja da od filma neće biti ništa.

Inače, prethodni filmovi franšize, u kojima je Johnny Depp bio Captain Jack Sparrow, zaradili su 4,5 milijardi dolara od svetske distribucije, čineći je 15. najuspešnijom filmskom franšizom svih vremena.

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    16.11.2022. 01:29
    Pa zar nije Disney ipak obnovio ugovor tj posle presude tih cirkusa sa suđenjem opet naklonjen gosn Deppu? Ili su stigli da snime ipak neke Pirate bez njega, nah mrsko mi je kopati o tome, negde sam pokupio priču da je sada sve oki, da nije "otkazan" Depp.  Mada bi im ja svejedno pokazao srednjak, kakav Disney i kakvo praštanje studiju u ime novca i koristoljublja. Ako je tako lako okretati ljudima leđa, neka onda bolje i ostane na tome. 
  • JoxerTM
    eXtreme member
    15.11.2022. 11:34
    Nema PotC-a bez Deppa. Ok?
;

{{message}}

{{item.title}}