Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Američki nagrađivani SF nezavisni

najave

04.03.2023.

Američki nagrađivani SF nezavisni

Za 31.03. u SAD je planirana premijera američkog SF filma nezavisne produkcije Acidman, nagrađenog kao najbolje ostvarenje na prošlogodišnjim Dallas International Film Festival i Naples International Film Festival.

Lloyd je povučen čovek koji živi u kući usred ničega, u potrazi za NLO-ima. Otuđen je od svoje kćeri Maggie, a lokalno stanovništvo mu je dalo nadimak "Acidman". Jednog dana dolazi njegova ćerka Megi, koja mu je mukotrpno ušla u trag kako bi ga posetila i prenela neke važne vesti. Njih dvoje smatraju da je teško da međusobno razgovaraju, pa se ponekad oslanjaju na pominjanje stvari koje nose uspomenu, kao, na primer, igračke iz detinjstva ili Lloydov pas Migo, kako bi podstakli razgovor. Kada Maggie krene sa Lloydom u potragu za NLO-ima te noći, ona shvata koliko se njegovo mentalno zdravlje pogoršalo...

Reditelj ovog ostvarenja jeste Alex Lehmann, koji je prošle godine snimio i fantasy komediju Meet Cute, a autor je i filmova Paddleton (2019.), Blue Jay (2016.) i Asperger's Are Us (2016.)

 

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}