Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Jamie Foxx, Nikolaj Coster-Waldau, Nick Cassavetes

najave

16.05.2023.

Jamie Foxx, Nikolaj Coster-Waldau, Nick Cassavetes

Za 23.06. najavljena je premijera akcionog horor/krimića God Is a Bullet, u kome glavne uloge tumače Jamie Foxx, Nikolaj Coster-Waldau i Maika Monroe, a reditelj je Nick Cassavetes.

Film je zasnovan na istoimenom romanu čiji je autor Boston Teran, koji je i koscenarista filma, zajedno sa Cassavetesom.

Kada detektiv Bob Hightower pronađe njegovu bivšu ženu ubijenu, a kćer otetu od strane satonističkog kulta - Bob je frustriran neuspešnim službenim istragama. On napušta policiju, tetovira se i infiltrira se u kult kako bi ulovio harizmatičnog vođu kulta, Cyrusa, uz pomoć Case Hardin jedine žene žrtve koja je pobegla. On će uraditi sve što može da spasi kćer, a ona da se osveti kultu koji joj je toliko toga oduzeo...

Roditelji Nicka Cassavetesa su glumica Gena Rowlands i poznati grčko-američki glumac i reditelj John Cassavetes. Svoj poslednji film, pre ovog, Nick je režirao 2014. godine, a bila je to komedija The Other Woman, za koju je Cameron Diaz čak dobila i "Zlatnu malinu" kao najgora glumica te godine! 

 

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    16.05.2023. 14:02
    Video sam trejler za ovaj film pre neki dan i obecava kako reziser tako i ova dva glumca
  • JoxerTM
    eXtreme member
    16.05.2023. 10:56
    Majka Monro, zlatna malina dogodine.
;

{{message}}

{{item.title}}