Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Kineski triler najgledaniji na svetu

novosti

26.06.2023.

Kineski triler najgledaniji na svetu

Prethodne nedelje najgledaniji film u Kini, a ujedno i film s najvećim rastom gledanosti na celom svetu, iako je prikazan samo u ovoj zemlji, jeste triler Xiao shi de ta ("Izgubljeni u zvezdama", u slobodnom prevodu).

Za četiri dana prikazivanja, od četvrtka do nedelje, ovo ostvarenje zaradilo je 98,3 miliona dolara.

Li Muzi, He Feijeva supruga, nestala je tokom njihovog putovanja povodom godišnjice. Kada se ponovo pojavila, on je insistirao da mu ona nije žena. Kako se Chen Mai, vrhunski advokat umešao u ovaj bizarni slučaj, sve više misterija je počelo da se pojavljuje...

Film je, zapravo, kineska verzija ruskog Lovushka dlya odinokogo muzhchiny iz 1990. godine, zasnovanog na istoimenoj pozorišnoj predstavi

Kao reditelji, film potpisuju Rui Cui, nagrađivani reditelj kratkih filmova i montažer, kome je ovo prvi dugometražni projekat i Xiang Liu, koji iza sebe ima krimi-komecdiju Bu su lai ke iz 2021. godine.

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    02.07.2023. 11:58
    grozan poster, ovo se ne gleda ni pod razno Approve
    Deluje kao najava za neku tamo petu sezone kakve CW serije. 
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    26.06.2023. 13:26
    Vidim da mi je opis nesto poznat, ali sam mislio da je drugi film, kao da ima neki slican isto sa istoka, a ne navedeni ruski. Ne znam da li je bila najava mene nesto interesuje i Only the River Flows.
;

{{message}}

{{item.title}}