Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Reditelj Borata ima novu blesavu komediju

najave

20.09.2023.

Reditelj Borata ima novu blesavu komediju

Larry Charles, reditelj fenomena zvanog Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, sada ima novu komediju/mjuzikl i to nagradjenu kao najbolji film u programu "Midnight Madness" na Toronto Film Festival 2023!

Novi film zove se Dicks: The Musical, a zasnovan je na brodvejskom mjuziklu Fucking Identical Twins, čiji su autori Josh Sharp i Aaron Jackson.

U sinopsisu filma piše: "Ne postoji posao poput šou-biznisa – osim možda posla prodaje čekinja i četkica za robotske usisivače, užasne industrije koja svakodnevno ugrožava “samouverene heteroseksualne” prodavce poput Craiga i Trevora. Ali pre nego što Craig uspe da gurne crevo u Trevorova usta i uključi vodu, ova dva tupsona dolaze do zapanjujuće spoznaje da su jebeni identični blizanci razdvojeni na rođenju.

Srećom, ovo su savršeni uslovi za postavljanje staromodne roditeljske zamke, pa parovi zamene živote kako bi obnovili nuklearnu porodicu iz koje dolaze. Ali može li ljubav i dalje da cveta između njihove ekscentrične majke (Megan Mullally), koja je toliko stara da svoju vaginu nosi u torbici, i njihovog zatvorenog oca (Nathan Lane), koji je opsesivno zaokupljen kanibalističkim, humanoidnim dečacima iz kanalizacije koji žive u podzemlju?"

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    20.09.2023. 19:16
    Nisam gledao bezobraznu krađu Hentai Kamen gaćica, pa neću ni ovo.
;

{{message}}

{{item.title}}