Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Srbi i Rusi negativci u indijskom blokbasteru

najave

26.12.2023.

Srbi i Rusi negativci u indijskom blokbasteru

Indijski akcioni "spektakl" Salaar: Cease Fire - Part 1 treći je najgledaniji film na svetu prethodnog vikenda, s zarađenih 39 miliona dolara, iza Aquaman and the Lost Kingdom (108 miliona dolara) i Wonka (50,9miliona dolara). I, to bi, samo bio još jedan statistički podatak da glavni negativci u ovom indijskom akcijašenju nisu - Srbi i Rusi!

Scenario kaže: U gradu Khansaar, Raja Mannar planira da svog sina Vardharaju Mannara učini svojim naslednikom, ali ministri i savetnici Raja Mannara planiraju državni udar angažujući vojske iz Rusije i Srbije da napadnu i ubiju Vardhu i Raju. Vardha, zajedno sa svojim bratom i nekoliko ljudi od poverenja, uspeva da pobegne iz Khansara. Vardha odlazi kod svog najboljeg prijatelja iz detinjstva, Deve, koji saznaje za njegovu nevolju i namerava ga učiniti neprikosnovenim naslednikom Khansara.

Reditelj ovog ostvarenja jeste Prashant Neel, koji je u svojoj zemlji postao poznat po akcijama K.G.F: Chapter 1, K.G.F: Chapter 2Ugramm.

 

  • Komentari (5)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • RaDDaR
    member
    31.12.2023. 02:23
    Oportunistčno smeće napravljeno za Indijce u US. Da su stavili Amere za negativce nebi dobili dozvolu za disribuciju u USA. Mislim da se ovo neće svidjeti Srbima a pogotovo Rusima. Patetično.
  • beogradski
    eXtreme member
    30.12.2023. 15:53
    Mislim na film K.G.F. - Chapter 1
  • beogradski
    eXtreme member
    30.12.2023. 15:53
    Moze li neko da mi posalje link gde ima prevod za ovaj film? Unapred Hvala
;

{{message}}

{{item.title}}