Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Adam Sandler kao prvi astronaut

najave

17.01.2024.

Adam Sandler kao prvi astronaut

Za 01.03. najavljena je premijera u redovnoj distribuciji filma Spaceman u kome Adam Sandler nastupa kao Jakub Procházka, koji je kao dečak ostao siroče i odrastao u češkom selu kod bake i dede, savladava sve prepreke na putu da postane prvi astronaut u ovoj zemlji. 

Dok astronaut koji je poslan na rub Sunčevog sistema da skupi tajanstvenu drevnu prašinu otkriva da se njegov zemaljski život raspada u komadiće, on se obraća jedinom glasu koji mu može pomoći da pokuša da ga ponovo sastavi -on pripada stvorenju od početka vremena koje vreba u senkama svog broda.

Film je zasnovan na romanu Spaceman of Bohemia čiji je autor Jaroslav Kalfař, objavljenom 2017. godine.

Osim Sandlera, u filmu glume i Paul Dano, Carey Mulligan, Kunal Nayyar, Lena Olin, Isabella Rossellini...

Reditelj ovog ostvarenja jeste nagrađivani Johan Renck, pre svega u kategorijama reklama i muzičkih spotova, ali između ostalog i s dve Primetime Emmy nagrade za seriju Chernobyl.

Film Spaceman sniman je pod okriljem Netflix, a prvi put će biti prikazan na ovogodišnjem Berlin Film Festival (15.02. - 24.02.).

 

 

  • Komentari (9)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Debilius
    Translator
    19.02.2024. 01:07
    Ne znam o čemu se tu radi, ali trejler mi je fora. Super mi je šta su izabrali Betovenovu Mjesečevu sonatu za saundtrek, barem u trejleru, i malo modernizirali... plus se tu pojavljuje neki pričljivi pauk... valjda je taj Čeh Jaroslav brijao na Kafkin preobražaj da se mi upitamo koji je sad ovo kukac te spojio to sa svemirom iz neke svoje fore. Adama u sandalama baš i ne volim, ali ovo bi mogla bit zanimljiva dinamika čovjeka i pauka, dok čekamo Spidermena 4, šuška se da je Tobiju zafalilo para. Debilius2024-02-19 01:16:15
  • Mizi
    eXtreme member
    18.02.2024. 21:19
    [QUOTE=niko011] Opet ovaj ljiga.
    Povraćka u najavi.[/QUOTE]

  • niko011
    member
    18.02.2024. 15:11
    Opet ovaj ljiga. Povraćka u najavi.
;

{{message}}

{{item.title}}