Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Sprema se još od Johna Wicka

najave

07.08.2024.

Sprema se još od Johna Wicka

Nema posustajanja! Lionsgate Television saopštio je da planira rad na novoj seriji "John Wick: Under the High Table", čiji će se događaji dešavati odmah nakon onih opisanih u John Wick: Chapter 4!

Nakon The Continental: From the World of John Wick iz 2023. godine, biće to još jedna serija čiji su koreni u originalnim filmovima. Podsetimo, u toj seriji je objašnjeno kako je, zapravo, uopšte osnovan ovaj hotel i pod čijim patronatom, dok će nova biti posvećena kako već pojavljivanim likovima plaćenih ubica iz prethodnih filmova, tako i nekim potpuno novim licima. 

Za sada nema detaljnijih informacija, osim što se zna da će pilot-epizodu režirati Chad Stahelski, koji je režirao i sva prethodna četiri filma.

A, u međuvremenu, s najavljenom premijerom za 06.06.2025. godine, snima se i spin-off-akcija Ballerina, u kojoj glavnu ulogu tumači Ana de Armas, a to je film u čijem središtu se nalazi plaćeni ubica Caine, koga je u John Wick: Chapter 4 odglumio Donnie Yen.

Bilo kako bilo, fanovi će verovatno biti zadovoljni. MCU plašiš li se John Wick epidemije?

 

 

 

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Mizi
    eXtreme member
    07.08.2024. 19:44
    Ne želim!!!!!!

  • beogradski
    eXtreme member
    07.08.2024. 19:38
    Video sam bash za ovu vest juche na IMDB-u. Inache, gledacu i cetvrti deo John Wick-a i ovu seriju koja postoji, mada samo ne znam, da se mozha malo ne preteruje Isto recimo na primer serija Dexter koju sam gledao i koja je odlichna i koja ima Dexter New Blood koju imam na pc-u a snimace se i Dexter New Blood i Dexter Ressurection. Da i tonijemalo preterano ? Mislim, naravno, gledacu i to ako bude kvalitetno,ako mi se svidi ali... Ne verujem da je u pitanju nedostatak ideja nego su se kreatori i scenaristi ulenjili. Chim vide uspeh sa jednim idu tako u nedogled )
;

{{message}}

{{item.title}}