Anchorman: The Legend of Ron BurgundyPogledaj trailer!

Film

komedija (2004)

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
7,266%
Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

Godina:

2004

Žanr:

komedija

Trajanje:

94 min

Režija:

Adam McKay

Scenario:

Will Ferrell
, Adam McKay


Glavne uloge:


Christina Applegate
  >  Veronica Corningstone
Danny Trejo
  >  Bartender
Will Ferrell
  >  Ron Burgundy
Paul F. Tompkins
  >  MC
Fred Armisen
  >  Tino
Steve Carell
  >  Brick Tamland
David Koechner
  >  Champ Kind
Chris Parnell
  >  Garth Holliday
Ian Roberts
  >  Stage Manager
Scot Robinson
  >  Waiter at Tino's
Seth Rogen
  >  Eager Cameraman
Paul Rudd
  >  Brian Fantana
Fred Willard
  >  Ed Harken
Kathryn Hahn
  >  Helen
Darcy Donavan
  >  Hot Blonde

Opis:


Vremena u kojima je samo muškarčinama bilo dozvoljeno voditi TV emisije i baviti se ozbiljnim temama daleko su iza nas. Žene su odavno prestale biti samo dražestan ukras,ali jedno je jasno - muškarcima se nije bilo lako pomiriti s tim! Urnebesno smiješnu stranu priče iz sedamdesetih godina o ulasku žene na "muški" teritorij obrađuje komedija "Voditelj uzvraća udarac". Vodeći TV novinar, zločesti Will Ferrell i mlada, ambiciozna Christina Applegate bore se za dragocjene minute u eteru televizijske postaje.

Cijenjeni TV novinar iz San Diega, popularni Tom Burgundy (Will Ferrell), zločesti je ženskar čije intelektualne sposobnosti nisu baš na zadovoljavajućem nivou. Njegovo mjesto neupitnog kralja malih ekrana ugrožava nova, ambiciozna, mlada redakcijska kolegica Veronica Corningstone (Christina Applegate). U početku ga ne zabrinjavaju njezine reportaže s modnih revija za mačke, emisije o kuhanju i slični ne odveć značajni zadaci. No Veronica, koja zaista zna nešto o novinarstvu, se odbija pomiriti sa sporednom ulogom, čime počinje prava bitka za mikrofon. To više nije samo sukob dvoje ljudi s jako dobrom frizurom - to je rat! Glavni glumac, apsolutni kralj komedije Will Ferrell, ovu komediju potpisuje i kao scenarist, zajedno s redateljem Adamom McKayem. On posjeduje nevjerojatnu sposobnost da ostane mrtav-hladan u apsurdnim situacijama, što je i više no vidljivo u njegovom razgovoru s Christinom Applegate o poslovnoj suradnji. U ovoj je komediji zločestiji čak i od lika iz "Old Schoola", gledamo ga u krajnje neobičnim, neočekivanim, smiješnim situacijama. Važno je napomenuti kako je on jedini član showa "Saturday Night Live" (SNL) koji je svojim performansama zaradio nominaciju za Emmyja. Proslavio se komedijom "Elf" koja se iz skromnog filma pretvorila u pravi hit, upravo zahvaljujući njemu. Njegovu konkurenticu, zgodnu feministicu Veronicu uvjerljivo je oživila Christina Applegate, publici najpoznatija po ulozi tupave Kelly u seriji "Bračne vode", koja svakodnevno zabavlja gledatelje RTL Televizije.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby

    Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (2006)

    komedija, akcija, sportski

    NASCAR-ova trkačka senzacija, Ricky Bobby (Will Ferrell) nacionalni je junak zbog svoje vožnje kojom riskira sve kako bi pobijedio. On i njegov odani partner i prijatelj iz djetinjstva, Cal Naughton...
  • Semi-Pro

    Semi-Pro (2008)

    komedija, sportski

    Godine 1976., jedinstvena ABA je brza, divlja i luda košarkaška liga koja je rival NBA-u i stvara si ime s inovacijama kao što su šut za tri boda i natjecanja u zabijanju. Jackie Moon je pjevač s...
  • The 40 Year Old Virgin

    The 40 Year Old Virgin (2005)

    komedija, ljubavni

    Andy Stitzer (Steve Carell) muškarac je u svojim četrdesetima, koji zapravo nikada nije odrastao. Okružen svojim stripovima, figuricama akcijskih heroja koje sakuplja, on živi u svom svijetu i radi u...
  • Old School

    Old School (2003)

    komedija

    "Dani slave" je urnebesna komedija o trojici tridesetogodišnjaka, starih prijatelja, koji odluče ponovno proživjeti nezaustavljivu zabavu svojih studentskih godina. U svom drugom filmu, redatelj Todd...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Rea
    Translator
    13.11.2011. 20:41


    Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004) - IMDb


    Naslov originala: Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

    Žanr: komedija

    Trajanje: 104'

    Godina izdanja: 2004.

    Izdavač/Distributer: DreamWorks Distribution LLC / Blitz film i video

    Uloge: Will Ferrell, Christina Applegate, Steven Carrell, Kevin Corrigan, Chuck D

    Režija: Adam McKay

    Scenario: Judd Apatow

    Producent/i: Shauna Robertson, David O. Russell



    Vodeći TV novinar, bad boy Will Ferrell i mlada, ambiciozna Christina Applegate bore se za dragocjene minute u eteru televizijske postaje.

    Vodeći TV novinar San Diega sedamdesetih godina superpopularni je Tom Burgundy (Will Ferrell), zločesti dečko, ženskar čije intelektualne sposobnosti nisu baš na zadovoljavajućem nivou.

    Tomovo mjesto neupitnog kralja malih ekrana ugrožava njegova nova, ambiciozna, mlada redakcijska kolegica Veronica Corningstone (Christina Applegate).

    U početku ga ne zabrinjavaju njezine reportaže s modnih revija za mačke, emisije o kuhanju i slični ne odveć značajni zadaci. No, za razliku od Burgundyja, Veronica zna nešto o novinarstvu te se ne želi pomiriti sa sporednom ulogom. Počinje bitka za mikrofon.

    Zaboravite Willa Ferrella iz 'Elfa', ovdje je zločestiji čak i od lika iz 'Old Schoola'. Gledamo ga u krajnje neobičnim, neočekivanim, ali, što je najbitnije, uglavnom smiješnim situacijama.


    Prevodi

    [TUBE]0AUvtLZQyDE[/TUBE]



    http://www.filmski.net


{{message}}

{{item.title}}