Film

drama (2004)

Back When We Were Grownups

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,5
Back When We Were Grownups

Naslov:

Nekoć kad smo bili odrasli

Godina:

2004

Žanr:

drama

Trajanje:

94 min

Režija:

Ron Underwood

Scenario:

Susanna Styron
, Bridget Terry
, Anne Tyler


Glavne uloge:


Blythe Danner
  >  Rebecca Holmes Davitch
Faye Dunaway
  >  Tina
Nina Foch
  >  Mrs. Holmes
Peter Fonda
  >  Dr. Will Allenby
Jack Palance
  >  Paul 'Poppy' Davitch
Ione Skye
  >  Minerva "Min" Foo
Stacy Edwards
  >  Biddy
Mark Fite
  >  Jeep
Oded Gross
  >  Troy
Blake Lindsley
  >  Patch
Julio Oscar Mechoso
  >  J.J. Barrow
Anjul Nigam
  >  Hakim
Peter Riegert
  >  Zeb
Cameron Watson
  >  Barry
Betsy Brandt
  >  Nono

Opis:


Hrabra i ljupka sredovječna žena Rebecca Davitch (Blythe Danner) kreće u potragu svog života. Sada već pedesetogodišnjakinja, ali još uvijek živahna, shvaća kako je prihvatila svoju ulogu "glave kuće" i glavne podrške svojoj velikoj neobičnoj obitelji te ulogu vlasnice firme.

Za vrijeme proslave zaruka jedne joj pastorke, Rebecca postaje svjesna kako njen život baš i nije onakav kakvog je priželjkivala. Počinje analizirati cijeli svoj životni put, otkud je krenula i kako se našla tu gdje je te shvaća da se pretvorila u osobu kakvom nikad nije htjela postati. Vrijeme je da se obudovjela baka vrati natrag u prošlost. Prihvaća se intelektualnih izazova koje je napustila zbog braka i pronalazi svoju srednjoškolsku ljubav Willa (Peter Fonda), za kojeg otkriva da živi dosta daleko, ali i to da je razveden i time ponovno dostupan. Prije kraja svog puta Rebecca shvaća kako, zapravo, ništa na svijetu nije moglo biti veličanstvenije od onoga što je već postigla. "Kad smo bili odrasli" magičan je film o drugim mogućnostima, o svetosti obitelji i životnim izborima koji nas čine daleko mudrijima nego što smo ikada sanjali da bi mogli biti. Ova ekranizacija istoimene novele Anne Tyler puna je istaknutih glumaca, dobitnika Oscara, Emmya i Zlatnih globusa. Tu su, uz Blythe Danner ("Ljubavno pismo", "Upoznajte Fockerove"), i Faye Dunaway ("Ivana Orleanska", "Don Juan De Marco"), Peter Fonda ("Goli u sedlu", "Život Ayn Rand"), Jack Palance ("Gradski kauboji 2", "Policajci i obitelj Robberson"), Peter Riegert ("Maska", "Barbari pred vratima"), Ione Skye ("Samo malo sna"), Julio Oscar Mechoso ("Indiskretno") i Oded Gross ("Rock me baby").
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • November Christmas

    November Christmas (2010)

    drama

    Osmogodišnja Vanessa lošeg je zdravlja i liječi se. Njezin otac želi da ona živi što je normalnije moguće. Kada se Vanessino stanje pogorša, čitav se grad udruži i za blagdane joj pokloni čudesan dar.
  • Stealing Sinatra

    Stealing Sinatra (2003)

    biografski, drama, komedija, triler

    U škripcu s novcem, mladić uvjeri nekoliko svojih prijatelja da mu pomognu oteti Franka Sinatru Ml. Utemeljeno na istinitoj priči koja je 1963. uzdrmala naciju. Pogledajte ovu ‘tihu’ komediju uz...
  • Christmas Angel

    Christmas Angel (2009)

    drama, ljubavni

    Žena pomaže muškarcu koji anonimno čini dobra djela. No kad novinarka otkrije njegov identitet, može li sačuvati šefovu tajnu?
  • Brush with Fate

    Brush with Fate (2003)

    drama

    Drama koja govori o nastanku poznate slike nizozemskog slikara Johanessa Vermeera i njezinom putovanju kroz tri stoljeća pri čemu mijenja živote svojih brojnih vlasnika. Mladi učitelj umjetnosti...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}