Brave CitizenPogledaj trailer!

Film

drama, komedija, akcija (2023)

Brave Citizen

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,7
Brave Citizen

Naslov:

Brave Citizen

Godina:

2023

Žanr:

drama, komedija, akcija

Trajanje:

112 min

Režija:

Park Jin-Pyo

Scenario:

Ji Na Yeo


Glavne uloge:


Park Jeong-Woo
  >  Go Jin-hyung
Park Hyuk-kwon
  >  So Young-taek
Shin Hye-sun
  >  So Si Min
Lee Joon-young
  >  Han Soo Kang

Opis:


Follows a former female boxing champion that now works as a substitute high school teacher and how after witnessing intolerable violence, she decides to take justice on her own fists.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (4)
  • Bijillante

    Bijillante (2023)

    kriminalistički, akcija, triler

    Kim Ji-yong, student policijske akademije u Južnoj Koreji, postaje Osvetnik noću i kažnjava kriminalce koji dobijaju blage kazne za gnusne zločine. Ji-yeongovi postupci privlače pažnju Jo Heona, šefa...
  • Bohoja

    Bohoja (2022)

    drama, akcija, triler

    After 10 years of incarceration on behalf of his employer, all Su-hyuk wants is a normal life - one he hopes will include his former girlfriend, Min-seo, and their daughter, In-bi. But once you've...
  • Smugglers

    Smugglers (2023)

    kriminalistički, akcija

    1970-ih, u Guncheonu (malom selu blizu mora), bilo je Haenyeo (žena ronioca koje su u stanju da rone bez opreme), uključujući dve najbolje prijateljice Chun-ja i Jin-sook, njen brat i Jangdori...
  • Welcome to Samdal-ri

    Welcome to Samdal-ri (2023)

    drama, komedija, ljubavni

    Nakon što se nađe na lošem glasu, fotografkinja se vrati u rodni gradić. Ondje susretne prijatelja iz djetinjstva... te se ponovo rasplamsa nedovršena romansa.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • aleksayu
    eXtreme member
    11.01.2024. 00:15
    Joxed lepo si dao komentar.Film je za tinejdzere i za roditelje.
  • JoxerTM
    eXtreme member
    10.01.2024. 23:56
    Promašio si publiku.
    Film je rađen za današnju djecu. Wink

    Nisu unutra nikakve loše poruke niti je film daleko od stvarnosti, suvremeni zlostavljač je takav kakav jest samo zato da bi ispao "faca" na fejsbucima.
    Uz to, živimo u korumpiranom društvu na ovim prostorima jednako kao u ovome filmu, a jedina nada zlostavljanima je prokljuviti tko od odraslih ima žicu za nepravdu i ne smatra (svu) djecu gamadi koja čim prije treba izvršiti suicid da im se maknu s k.

    Nemojmo zaboraviti da je određeno istraživanje utvrdilo da zlostavljači imaju manji mozak od normalnih ljudi:
    Prava je šteta što niti jedan koliko znam film, a ni serija, ne uzimaju rezultate ovog istraživanja u obzir. Valjda da ne uvrijede običnu ološ.
    Netko je negdje već prije pisao da je školsko zlostavljanje normalno. Zaboravio sam tko i gdje, ali preporučam odlazak na snimanje mozga. Jer nije normalno.

    Priznajem da meni film nije sjeo.
    A neće nijednom metuzalemu jer ne pristupa problemu sa dovoljno entuzijazma, nema ekstremno uznemirujuće scene niti širi priču na strah od beskućništva paranoično uplašenih građana koji se ne usuđuju zucnuti kontra galopirajuće korupcije.

    Koliko god da sam optimist, na ovim prostorima se izgleda neće prestati snimati dosadne drametine o ničemu i nitko se neće posvetiti neefikasnim zakonima o stvarima kao što je školsko nasilje pojačano pojavom društvenih mreža.
    Samo zbog toga film ću ipak preporučiti za obiteljsko gledanje, bez obzira što je mlak.
    JoxerTM2024-01-11 00:09:22
  • aleksayu
    eXtreme member
    10.01.2024. 16:15

     Film koji tretira problem nasilja i kako se suprostaviti njemu. Ovde nema ni trunke komedije kako pise na Imdb, cista drama sa par dobrih tucnjava. Glavna glumica se ne snalazi u toboze komicnim scenama.
    Sve je u filmu do krajnjih granica izkarikirano i predimenzionirano.Moglo je to i moralo mnogo bolje. Na kraju se dobije cisti prosek koji moze komotno da se  preksoci jer film nema nista originalno i novo.
    Ocena 5/10

{{message}}

{{item.title}}