Broadcast Signal IntrusionPogledaj trailer!

Film

drama, kriminalistički, horor (2021)

Broadcast Signal Intrusion

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
5,572%
Broadcast Signal Intrusion

Naslov:

Prekid signala

Godina:

2021

Žanr:

drama, kriminalistički, horor

Trajanje:

104 min

Režija:

Jacob Gentry

Scenario:

Tim Woodall
, Phil Drinkwater


Glavne uloge:


Richard Cotovsky
  >  Manager
Jeff Dlugolecki
  >  Creepy Guy in Alley
Justin Welborn
  >  Michael
Steve Pringle
  >  Dr. Stuart Lithgow
Harry Shum Jr.
  >  James
Anthony E. Cabral
  >  Group Sharer
Madrid St. Angelo
  >  Proprietor
Preston Tate Jr.
  >  Man
Chris Sullivan
  >  Phreaker
Thomas Kosik
  >  Bar patron
Kelley Mack
  >  Alice
Jennifer Jelsema
  >  Nora
Michael B. Woods
  >  MacAlister
James Swanton
  >  Sal-E Sparx
Arif Yampolsky
  >  Chester

Opis:


Džems je videoarhivar koji naiđe na arhaične TV prenose maskirane figure koja naizgled pokušava nešto reći tokom hakiranog prenosa. Džems kreće u opsesivnu potragu za otkrivanjem istine koja ga uvlači u mračnu mrežu zavera.

Već tri godine Džemsa (Hari Šum Jr.) progoni iznenadni i neobjašnjivi nestanak njegove supruge. Njegova najbolja razbibriga je posao – tačnije, arhiviranje starih videa. Dok jedne večeri gleda deceniju staru snimku TV vesti, ugleda video smetnju koja je duboko uznemirujuća. A to nije jedina smetnja koju će videti. Kako njegova opsesija tim čudnim isečcima raste, a on uranja u njihove misterije, Džems otkriva zabrinjavajuće poveznice sa svojom nestalom ženom. Šta će mu doneti ti upadi u emitiranja: dugo željene odgovore ili beskrajnu noćnu moru? Film je inspiriran stvarnim prekidima emitiranja koji su se dogodili u Čikagu kasnih 1980-ih i ostali su nerešeni do danas.

Obradio/la:

bojan969
  • Slično za pogledati
  • Komentari (2)
  • Coming Home in the Dark

    Coming Home in the Dark (2021)

    triler, horor

    A school teacher is forced to confront a brutal act from his past when a pair of ruthless drifters takes him and his family on a nightmare road-trip.
  • Night at the Eagle Inn

    Night at the Eagle Inn (2021)

    misterija, triler, horor

    Blizanci Spencer i Sarah Moss kreću na hodočašće u udaljeno svratište u Vermontu kako bi istražili posljednju poznatu lokaciju svog oca koji je misteriozno nestao u noći njihova rođenja. Nakon što se...
  • Infrared

    Infrared (2022)

    horor

    A paranormal investigator and his production crew gain access to a mysterious, abandoned school but when the thrilling haunt turns deadly, the team must race to uncover the terrifying truth before...
  • The Retaliators

    The Retaliators (2021)

    triler, horor

    Ugledni pastor otkriva mračni i uvrnuti svet podzemlja dok traži odgovore u vezi brutalnog ubistva svoje kćeri.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    15.01.2022. 10:31

    Film je na granici izmedju psiholoskog trilera i psiholoskog horora.

    Mada je reziser ( tada je ucestvovao i kod scenarija) vec imao film koji podseca na dati Signal (2007) https://www.imdb.com/title/tt0780607/?ref_=nm_flmg_wr_3.  Film u delovima podceca i na nekoliko drugih starijih, verovatno je ekipa filma bila inspirisana njima.

    Inspirisan je i fenomenom a broadcast signal intrusion npr. https://www.youtube.com/watch?v=SNg5DxrQ_vg

    Glavni lik Dzejms ( skrhan ,povucen,  i progonjen secanjima i snovima ,vezano za misteriozan nestanak supruge, vidimo da ide na grupne terapije i da ima na ruci istetoviran datum 11.22.96 (podseca na 11.22.63, malo teorije zavere), a radnja filma se desava 1999. godine u Cikagu.

    Radi u arhivi na digitalizaciji , jednom prilikom uocava jedan BSI fenomen na jednoj video kaseti, a onda saznaje za jos jednu  i vidimo da je trazi, a da je ona kod Federal Communications Commission (FCC),  nakon toga  donosi mu je covek na Betamax-u  kome je na pocetku filma popravio…( tad se vidi da osoba  nosi duks na kome je sat i natpis Don Cronos Smile ) , a zatim posecuje FCC  ( zanimljiv razgovor, kao i poruke u arhivi) i  misteriozni nestanak svoje supruge dovodi u vezu sa prethodno navedenim, i krece njegov pohod”  ka… itd.

    Svideo mi se film u smislu spoznaje opsednutosti, paranoje i koliko to moze duboko da ide ( podseti me na staru Niceovu misao Ako  dugo gledas u ponor, i ponor gleda u tebe ”) tj. u konacnom  koliko osoba daleko moze da ide u nacinu ponasanja u takvom stanju.

    AlexDeLarge2022-01-15 10:37:47
  • titlovi.com
    Approval team
    25.12.2021. 02:49
    Prijevod je najavio obr94 ⚡

{{message}}

{{item.title}}