Cinderella ManPogledaj trailer!

Film

biografski, drama, ljubavni, sportski (2005)

Cinderella Man

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
8,080%
Cinderella Man

Naslov:

Cinderella Man

Godina:

2005

Žanr:

biografski, drama, ljubavni, sportski

Trajanje:

144 min

Režija:

Ron Howard

Scenario:

Akiva Goldsman
, Cliff Hollingsworth


Glavne uloge:


Russell Crowe
  >  Jim Braddock
Renée Zellweger
  >  Mae Braddock
Craig Bierko
  >  Max Baer
Nicholas Campbell
  >  Sporty Lewis
Ron Canada
  >  Joe Jeanette
Paddy Considine
  >  Mike Wilson
Paul Giamatti
  >  Joe Gould
David Huband
  >  Ford Bond
Linda Kash
  >  Lucille Gould
Patrick Louis
  >  Howard Braddock
Bruce McGill
  >  Jimmy Johnston
Gene Pyrz
  >  Jake
Chuck Shamata
  >  Father Rorick
Connor Price
  >  Jay Braddock
Ariel Waller
  >  Rosemarie Braddock
Rosemarie DeWitt
  >  Sara
Alicia Johnston
  >  Alice
Troy Amos-Ross
  >  John Henry Lewis

Opis:


Oskarom nagrađeni producent Brian Grazer, redatelj Ron Howard i scenarist Akiva Goldsman (svi dobitnici Oskara 2001. godine za film Genijalni um) ponovno se okupljaju zajedno s oskarovcem Russellom Croweom u filmu Universal Pictures-Miramax Films-Imagine Entertainmenta CINDERELLA MAN. Uz Crowea u filmu glumi i oskarovka Renée Zellweger.
Crowe glumi u priči inspiriranoj životom legendarnog sportaša Jima Braddocka, jednom obećavajućeg boksača u srednje teškoj kategoriji koji se bio prisiljen povući nakon niza izgubljenih mečeva. Kako nacija ulazi u najmračnije godine Velike depresije, Braddock prihvaća niz bezizlaznih poslova ne bi li mogao uzdržavati svoju suprugu Mae (Renée Zellweger) i djecu, ali nikada u potpunosti ne napušta svoj san da ponovno boksa.
Zahvaljujući otkazivanju u posljednji trenutak, Braddock se nađe ponovno u ringu protiv suparnika koji je drugi na rang listi u svijetu. Na zaprepaštenje sviju, Braddock pobijeđuje u trećoj rundi. Bez obzira što je bio znatno lakši od svojih protivnika i unatoč neprekidnim ozljedama ruku, Braddock se nastavlja boriti protiv izazivača i pobjeđivati. Noseći na svojim leđima nade i snove onih koji nisu imali pravo glasa, Braddock, zvan ?CINDERELLA MAN? suočava se s najtežim izazovom u borbi s Maxom Baerom (Craig Bierko), najžešćim svjetskim prvakom, poznatim po tome što je ubio dva čovjeka u ringu.
Braddock ne toliko velik boksač, koliko velik čovjek koji je boksao popeo se u ring tražeći ništa drugo no priliku da skrbi za svoju suprugu i djecu. Njegova predanost njima inspirirala ga je da postane prvak, uzdižući tako obiteljskog čovjeka s jednostavnim ciljem do legende.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • Invictus

    Invictus (2009)

    biografski, drama, istorijski, sportski

    Višestruki oskarovac Clint Eastwood donosi svoje novo filmsko remek-djelo u kojem se u glavnim ulogama pojavljuju oskarovci Morgan Freeman i Matt Damon. 'Invictus' je inspirirajuća istinita priča o...
  • The Hurricane

    The Hurricane (2000)

    biografski, drama, sportski

    Proslavljena u hitu Boba Dylana, ovo je nezaboravna priča o Rubinu "Uraganu" Carteru, ponosnom boksaču nepravedno optuženom za brutaan zločin. Nakon 20 godina zatvora, Carter (Denzel Washington) ima...
  • Proof of Life

    Proof of Life (2000)

    drama, akcija, triler

    Jedini koji ga može spasiti iz gerilskog pakla je čovjek koji se zaljubljuje u njegovu ženu. Samo je Russell Crowe sposoban pokoriti pobunjenike i izvući ga živoga iz kaosa bezvlađa. Alice (Meg...
  • Road to Perdition

    Road to Perdition (2002)

    drama, kriminalistički, triler

    Michael Sullivan (T. Hanks) je najamnik šefa irske mafije Johna Rooneya (P. Newman) koji ga voli gotovo kao sina i u njega ima više povjerenja no u vlastitog sina Connora (D. Craig). Sve se mijenja...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • jafforidza
    Moderator
    17.04.2010. 03:19
    Cinderella Man (2005)

    IMDB
    TITLOVI



    Žanr: Drama
    Trajanje: 144 min
    Režija: Ron Howard

    Uloge:
    Russell Crowe ... Jim Braddock
    Renée Zellweger ... Mae Braddock
    Paul Giamatti ... Joe Gould
    Craig Bierko ... Max Baer

    "Bajka o bokseru" je priča o heroju Bredoku koji je živeo u vreme velike depresije u Americi i koji je 1935. godine pobedio šampiona u teškoj kategoriji Maksa Bira u petnaestoj rundi.

    U toku najmračnijih godina "velike depresije" Bredok prihvata najrazličitije poslove u želji da se dobro stara o svojoj ženi Me i njihovo troje dece. Međutim, nikako ne zaboravlja svoj san da ponovo boksuje. Tako se uskoro opet zatiče u ringu, kao protivnik drugog po redu najboljeg izazivača. Na iznenađenje svih prisutnih, nokautira ga u trećoj rundi. Bredok nastavlja da niže uspehe ne obazirući se na zdravstvene probleme koji se pojavljuju.

    [TUBE]NyfbsUpRQ8o[/TUBE]
    jafforidza2010-08-25 18:07:01

{{message}}

{{item.title}}