Da bing xiao jiangPogledaj trailer!

Film

komedija, akcija, avantura (2010)

Da bing xiao jiang

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,079%
Da bing xiao jiang

Naslov:

Mali veliki vojnik

Godina:

2010

Žanr:

komedija, akcija, avantura

Trajanje:

96 min

Režija:

Sheng Ding

Scenario:

Jackie Chan


Glavne uloge:


Jackie Chan
  >  The Soldier
Ben Niu
  >  the Scholar
Ken Lo
  >  Guard Yong (as Low Houl Kang)
Leehom Wang
  >  the General
Rongguang Yu
  >  Captain Yu (as Yu Rong Guang)
Yue Wu
  >  Beggar Head
Xiao Dong Mei
  >  Lou Fan Yan (as Xu Dong Mei)
Baoqiang Wang
  >  Messenger (as Wang Beo Qiang)
Yuming Du
  >  Guard Wu (as Du Yu Ming)
Jack Tu
  >  Imperial Bodyguard
Peng Lin
  >  Songster
Sung-jun Yoo
  >  Prince Wen (as Steve Yoo)
Song Jin
  >  Lou Fan Wei
Haixiang Wang
  >  Imperial Bodyguard (as Wang Hai Xiang)
Alan Ng
  >  Guard Zhuo

Opis:


Bila su to najmračnija vremena kineske povijesti kad su se nemilosrdni vojskovođe borili kako bi zadovoljili svoju beskrajnu agresiju. Milijuni su izginuli, a oni koji su preživjeli imali su samo dva izbora: ubiti ili biti ubijeni. Vojske zaraćenih država, Lianga i Weija, sukobile su se u krvoproliću koje je trajalo od zore do sumraka. Samo su dva čovjeka ostala stajati – pješadinac iz države Lianga i general iz države Weija. Vojnik je preživio jer se odlično pretvara da je mrtav služeći se napravom pričvršćenom na tijelo koja strši poput šiljka strijele.
Vojnik je zarobio generala nadajući se da će s pomoću njega kupiti slobodu. Preda li generala vojnom zapovjedniku države Lianga, moći će biti časno otpušten iz vojske i vratiti se kući i mirnomu životu.
Mladi general, iako zarobljen, ponaša se bahato prema starome vojniku pa se njih dvojica često sukobljuju na ovome dugom putovanju.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (2)
  • San suk si gin

    San suk si gin (2009)

    drama, kriminalistički, akcija, triler

    "Pista" je inspirisana istinitom pričom o južnoameričkom pilotu, koji je aterirao svoj avion blizu Maloua, 1983. godine. Uprkos slabim šansama, stanovnici grada odlučili su da naprave pistu kako bi...
  • The Forbidden Kingdom

    The Forbidden Kingdom (2008)

    akcija, fantazija, avantura

    Otkriće kung-fuom opsjednutog američkoga tinejdžera odvede ga na pustolovinu u Kinu, gdje se udruži s bandom majstora borilačkih vještina kako bi oslobodio zatočenog Kralja Majmuna.
  • Sap ji sang ciu

    Sap ji sang ciu (2012)

    komedija, akcija, avantura

    Lovac na blago i njegova ekipa kreću u potragu za mističnim artefaktima: 12 brončanih glava životinja iz kineskog horoskopa.
  • San wa

    San wa (2005)

    drama, komedija, akcija, ljubavni, fantazija, avantura

    Novi film Jackia Chana vodi nas kroz dvije paralelne priče, jedna je smještana 221. p.K. a druga u današnje vrijeme. Modernom arheologu Jacku Leeu (Jackie Chan) u snovima se ukazuju događaji iz...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    12.03.2022. 20:46
    Već ima toliko vremena od ovog filma? Confused Unhappy

    Užas Unhappy Ne zbog moje tobože nesvesnosti godina koje prolaze, već sve mislim da je ovo poslednji film Jackie Chana koji mi se dopao. Propustih ih podosta od tada, delovali su mi neozbiljno (u lošem smislu), pa jel moguće da nema išta konkretnije, baš dobro u poslednjih 10-12 godina? Ouch
  • Chuck Norris
    eXtreme member
    05.01.2014. 19:49


    >> IMDb <<

    Žanr: Akcija, Avantura, Komedija

    Režija: Sheng Ding

    Glavne uloge: Jackie Chan, Leehom Wang, Rongguang Yu, Ken Lo, Peng Lin


    Radnja:
    Bolno, ali i komično putovanje počinje kada jedan vojnik odluči da kidnapuje neprijateljskog generala i povede ga u svoju državu, nadajući da se će dobiti nagradu. Ali njih dvojica ubrzo uviđaju da će morati da se udruže da bi preživeli!
    Bio je to najmračniji period u istoriji Kine, kada su nemilosrdni gospodari rata bili bitke da zadovolje svoju beskrajnu agresiju. Milioni ljudi su ubijeni, a oni koji su preživeli imali su izbor ili da ubiju ili da budu ubijeni. Kada su se bataljoni iz zaraćenih država Liang i Vei sukobili, krvoproliće je trajalo od zore do sumraka. Preživela su jedino dvojica – vojnik pešadinac iz Lijanga i general iz Veija. Vojnik je preživeo jer se izuzetno pretvara da je mrtav, uz pomoć naprave privezane za telo tako da izgleda kao da ga je probola strela. Vojnik zarobljava ranjenog neprijateljskog generala, u nadi da će mu on biti karta za slobodu, jer veruje da će, ako preda generala vladaru Lijanga, biti časno otpušten iz vojske i da će moći da se vrati kući i živi u miru. Mladi general, iako je zarobljen, postavlja se kao otac prema starom vojniku. Njih dvojica se često svađaju tokom dugog i nepredvidljivog putovanja.

    izvor: hbo.rs

    [TUBE]UyzLzOC2Z5s[/TUBE]


    >> TITLOVI <<

{{message}}

{{item.title}}