Deadpool 2Pogledaj trailer!

Film

komedija, akcija, naučna fantastika, avantura (2018)

Deadpool 2

Ocjena korisnika
Tako-tako
 
Deadpool 2

Godina:

2018

Žanr:

komedija, akcija, naučna fantastika, avantura

Režija:

David Leitch

Scenario:

Rob Liefeld
, Rhett Reese
, Paul Wernick
, Fabian Nicieza


Glavne uloge:


Josh Brolin
  >  Cable
Josh Brolin
  >  Nathan Summers
Ryan Reynolds
  >  Deadpool
Ryan Reynolds
  >  Wade
Leslie Uggams
  >  Blind Al
Morena Baccarin
  >  Vanessa
Stefan Kapicic
  >  Colossus
T.J. Miller
  >  Weasel
Andréa Vawda
  >  News anchor
Karan Soni
  >  Dopinder
Zazie Beetz
  >  Domino
Hunter Dillon
  >  Branding Boy
Brianna Hildebrand
  >  Negasonic Teenage Warhead

Opis:


Nakon gotovo smrtonosnog napada, šef kafeterije (Wade Wilson) bori se da oživi svoj san o tome da postane najbolji barmen, mada je izgubio čulo ukusa. U toj nameri sukobljava se i sa ninjama, yakuzama, ali i seksualno napadnim predatorkama, sve dok putuje svetom otkrivajući značaj porodice i prijateljstva, ali i pronalazeći nov smisao za avanturu koja će mu doneti titulu "najvećeg svetskog ljubavnika".

Obradio/la:

IgaBiva
Loading...
 • Slično za pogledati
 • Komentari (6)
 • Believer

  Believer (2018)

  kriminalistički, akcija

  Borba protiv najjačeg narko-kartela u Aziji. Da bi se obračunali sa šefom te organizacije, pripadnici zakona moraju da sklope savez sa članom bande koji traži osvetu.
 • Action Point

  Action Point (2018)

  komedija

  Vlasnik opasnog luna-parka pokušava opstati u svijetu u kojem nije dozvoljeno posjedovati pokvarene uređaje i opasne vrtuljke...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • Danilo-Naissus
  Titlovi staff
  01.07.2018. 01:34
  Na našu veliku žalost - po ovom traileru ili tizeru se film ne poznaje. Film je KATASTROFA, govno na ulici, priča koja se i ne može prepričati drugoj osobi... jer - nema priče.Staviš u blender sve likove iz prošlog dela i izmućkaš.Ko god je pisao scenario to je uradio uz litar vodke ili viskija, nebitno i lista papira 10 X 10 cm.Prvo očekuješ 30 minuta da se nešto desi, a onda još novih 30 minuta, zatim sledi mućkalica od filma sa već viđenih par fazona a onda u zadnjih 30 minuta filma jedva čekaš da se film završi.Preporuka - ne trošite vreme na ovaj film, a posebno svi oni kojima se prvi deo dopao. Lična ocena: ne O,00 već minus beskonačno. * Bolje pogledajte neki pornić sa voljenom osobom. Ima više akcije, smisla, plus može nešto da se nauči. Ovo je nazovi film, liči na film a nije... koji treba izbegavati u širokom luku. Nije ni čudo što još nema prevod. Ne bih ga prevodio ne znam za koje pare.Pozdrav za sve.     
 • Danilo-Naissus
  Titlovi staff
  30.06.2018. 15:23
  Auuu, kakav krš od prevoda na online sa prevodom.      * fale slova a prevod je bukvalan. Npr. "Slikaj to" umesto "Zamisli to". (Picture that). Brateeeeeeeee......
 • 07.06.2018. 02:18
  hoce li uskoro neki srpski ili hrvatski titl?