Déflagrations

Film

triler (2021)

Déflagrations

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
5,3
Déflagrations

Naslov:

Eksplozije

Godina:

2021

Žanr:

triler

Trajanje:

90 min

Režija:

Vanya Peirani-Vignes

Scenario:

Vanya Peirani-Vignes
, Pablo Barbetti


Glavne uloge:


Edouard Montoute
  >  François
Pierre Marello
  >  Igor
Pierre Kiwitt
  >  Fred
Nora Arnezeder
  >  Sonia
Sara Mortensen
  >  Camille
Olga Korotyayeva
  >  Nina
Anton Yakovlev
  >  Zarkov

Opis:


Na pariškom parkiralištu stručnjakinja za uklanjanje bombi Sonia zarobljena je u automobilu spojenom na protutenkovsku minu sa svojim malim sinom i kćeri svog dečka Freda. Samo njezina stručnost i ona njezinih kolega mogu ih spasiti.
Na pariškom parkiralištu Sonia se nađe zarobljena u svom automobilu sa svojim sinom i kćeri svog dečka Freda, koji je ostao vani, nemoćan da se nosi sa situacijom: ispod auta je postavljena protutenkovska mina. Sonia je stručnjakinja za uklanjanje bombi koja s Fredom radi za nevladinu organizaciju. Upravo se vratila s misije u Ukrajini i iako se naviknula suočavati se s opasnim situacijama, sa životima djece na kocki ulozi nikada nisu bili veći. S kolegama Igorom i Camille, koji su priskočili u pomoć, Sonia i Fred imaju 30 minuta da deaktiviraju bombu i dokuče tko bi mogao biti mozak operacije. Hoće li ostati ujedinjeni do kraja ili će obitelj implodirati pod pritiskom?
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Fiston

    Fiston (2014)

    komedija

    Alex is in love with Sandra since childhood but has never dared approach her.He asks Antoine, a lonely writer to help him seduce her, because in his time he was the only one to conquer the heart of...
  • Angélique

    Angélique (2013)

    istorijski, ljubavni, avantura

    Ovaj film prekrasna je ekranizacija prvog u nizu romana Anne Golon u kojem upoznajemo glavnu protagonisticu, mladu djevojku Anđeliku koju protiv njezine volje otac, stric i rođak udaju za znatno...
  • La croisière

    La croisière (2011)

    komedija

  • In the Cloud

    In the Cloud (2018)

    triler

    The movie is about a tech company, which is developing software capable of uploading a person's consciousness and memories to a virtual space.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}