Film

dokumentarni (2021)

Divas

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
8,3
Divas

Naslov:

Dive

Godina:

2021

Žanr:

dokumentarni

Trajanje:

80 min

Režija:

Máté Körösi

Scenario:

Pál Gáspár Gelléri
, Alexandra Láng
, Eszter Angyalosy
, Máté Körösi

Opis:


Szani, Tina i Emese su „Dive“ – tri dvadesetogodišnjakinje koje satima mogu razgovarati o šminki, odjeći i profilnim fotografijama. Kad mladi redatelj počne snimati njihov život, ubrzo otkriva što se točno krije iza njihove savršene šminke.
Máté, mladi redatelj u potrazi za temom za svoj diplomski film, nailazi na posebnu školu u kojoj neprilagođeni tinejdžeri dobivaju posljednju priliku za obrazovanje. Ondje upoznaje Szani, Tinu i Emese - školske dive. Odlučuje dokumentirati njihovu priču, ali približavanje trima dvadesetogodišnjakinjama sa sobom donosi niz neočekivanih teškoća. I što više toga saznaje o njima, sve više počinje preispitivati svoje temeljne pretpostavke. Jesu li životi djevojaka doista tako lagani kako se čine? Što skrivaju iza svojih savršenih lica? Kako se dive otvaraju pred kamerom, zaštitni sloj koji im daje šminka polako se počinje ljuštiti. I dok prepoznaju i dijele svoje snove i strahove, dolazi do postupne transformacije - ne samo u divama nego i u Mátéu.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Egy nap

    Egy nap (2018)

    drama

    Anna ima 40 godina. Uvijek je u žurbi. Ima troje djece, muža, posao i finansijske brige. Anna posao završava u roku, daje obećanja, vodi brigu o svemu, donosi stvari kući i ništa ne zaboravlja. Ali...
  • Labyrinths

    Labyrinths (2009)

    drama, kriminalistički, misterija, triler

    A journalist investigating a politician disappears. The team discovers that she checked herself into a mental health facility, but is she checking a source or having a breakdown of her own?
  • Biztosítás

    Biztosítás (1998)

    kratki

    A shadowy group of men, make a living through insurance fraud, crashing automobiles to order.
  • A feleségem története

    A feleségem története (2021)

    drama, ljubavni

    "Priča o mojoj ženi" je adaptacija najpoznatijeg romana Milána Füsta, smještena u dvadesete godine prošlog stoljeća. Odigrava se u Parizu, Hamburgu i na moru, u kojoj uspravni nizozemski pomorski...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}