DokjeonPogledaj trailer!

Film

kriminalistički, akcija, triler (2018)

Dokjeon

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
6,4
Dokjeon

Godina:

2018

Žanr:

kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

123 min

Režija:

Hae-Young Lee

Scenario:

Jung Seo-Kyoung


Glavne uloge:


Ju-hyuk Kim
  >  Ha-rim
Keum Sae-rok
  >  Su Jong
Lee Ji-min
  >  Staff woman with cart
Kim Sung-ryung
  >  Oh Yeon-ok
Kim Dong-young
  >  Dong Young (Deaf Twin)
Cho Jin-woong
  >  Won-ho
Seo Hyun-woo
  >  Jung Il
Seo-Yeon Jin
  >  Bo Ryung
Park Hae-joon
  >  Sun-chang
Ryu Jun-Yeol
  >  Rak
Seung-Hyun Kang
  >  Soyeon

Opis:


Borba protiv najjačeg narko-kartela u Aziji. Da bi se obračunali sa šefom te organizacije, pripadnici zakona moraju da sklope savez sa članom bande koji traži osvetu.

Obradio/la:

IgaBiva
 • Slično za pogledati
 • Komentari (4)
 • Ma-seu-teo

  Ma-seu-teo (2016)

  drama, kriminalistički, akcija

  South Korea's financial crime unit launches a manhunt for a con man involved in a nationwide financial fraud after he absconds with the money and takes on a new identity.
 • Geukhanjikeob

  Geukhanjikeob (2019)

  kriminalistički, komedija, akcija

  Pripadnici jedinice za borbu protiv narkotika, infiltriraju se u restoran brze hrane, da bi postavili zamku članovima organizovane bande koja se tu krije. Međutim, stvari krenu nepredviđenim tokom...
 • Wanbyeokhan tain

  Wanbyeokhan tain (2018)

  drama, komedija

  Four friends meet for the first time in a long time play a game that reveals each other's secrets.
 • Bulhandang

  Bulhandang (2017)

  drama, kriminalistički, akcija

  Jae-ho je uspostavio vlastita pravila i stavio sve svoje kolege zatvorenike pod svoju kontrolu u zatvorskoj ustanovi. Nakon što upozna nedavno zatvorenog Hyeon-sooa, koji nikome neće popustiti ni pod...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • puppet_master
  eXtreme member
  17.11.2023. 18:53
  Pojavila se upravo i dvojčica tj nastavak Approve
 • puppet_master
  eXtreme member
  11.12.2022. 15:22
  Je, zanimljiv je krimić, rimejk filma Drug War Johnnie To-a, koji zapravo ne donosi išta novo za sto, tek je eto odeven u korejsko odelce. Zapravo, ma koliko ja voleo Johnnie To-a, i ma koliko Drug War bio oki film, Louis Koo meni uvek odličan, ipak nisam odveć voleo taj film, imao je svoje momente, priča nije loša, pa se tek nisam imao razloga žaliti.  Nemam to razloga ni sada, sve je urađeno kako dolikuje, mada sam standardno zbunjen sa tim korejskim rimejkovanjem ne previše starih filmova svojeg okruženja, prosto ne kapiram. Imaju ideja, ne pumpaju svoju filmsku industriju sa 200 naslova godišnje pa da im baš gori za kakvom već proverenom pričom koja će im doneti novac, zašto dirati u To-a. Zašto onda ne posezati za nečim i kvalitetnijim, daljim u prošlosti, zašto ne dodati nešto svoje, ko bolje kombinuje žanrovski hibridne filmove. 


  Kako bilo, rekoh, fina je ovo priča, ima zanimljivih obrta, dovoljno uzbuđenja, glavni glumac mi liči na Kebu pa sam se smejuljio i u ponekim ozbiljnijim deonicama filma, zaboravio detalje Drug War-a pa mi nije baš sve bilo u kakvom deja vu osećaju. Ko voli krimiće, čitavu tu igru mačke i miša pubova i krimosa, tajne zadatke, zanimljive obrte, što da ne overi i ovu verziju ako već nije hongkongški film. Ovde je u epizodi i meni svakim danom sve bolji Seung-Won Cha, interesantan i klinac (Ryu Jun-Yeol) koji krade Kebi kadrove, dakle nije falilo na dobroj glumi. Ne spada u vrh korejskih krimića, no nemam većih zamerki, dobar je ovo film.
 • Black Raven
  Translator
  12.09.2019. 13:36
  Dobar film. Zanimljiv akcioni film, ne smara. Vredno gledanja.

{{message}}

{{item.title}}