Dorm Daze 2Pogledaj trailer!

Film

komedija (2006)

Dorm Daze 2

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
4,1
Dorm Daze 2

Naslov:

Dani ludila 2

Godina:

2006

Žanr:

komedija

Trajanje:

100 min

Režija:

David Hillenbrand
, Scott Hillenbrand

Scenario:

Josh Miller
, Pat Casey


Glavne uloge:


James DeBello
  >  Cliff Richards
Danielle Fishel
  >  Marla
Patrick Cavanaugh
  >  Pete Hanson
Tony Denman
  >  Newmar
Larry Drake
  >  Dean Dryer
Jeremy Howard
  >  Eli
Jennifer Lyons
  >  Lynne
Kip Martin
  >  Stukas
Chris Owen
  >  Booker McFee
Paul Kim Jr.
  >  Wang
Marieh Delfino
  >  Gerri Farber
Josh Miller
  >  Brady
Pat Casey
  >  Mike
Gable Carr
  >  Rachel Hubber
Vida Guerra
  >  Violet

Opis:


Dani ludila nipošto nisu za njima jer upravo kreću na urnebesno krstarenje poslije kojega će se brojati žrtve, zbrajati šteta i liječiti trbuh od neizdrživog smijeha!

Razularena skupina studenata sveučilišta Billingson kreće na krstarenje po meksičkoj obali, koja će jednoga sunčanog vikenda svjedočiti ludilu kakvo prije nije mogla doživjeti. Booker McFee (Chris Owen) svim se silama trudi zaboraviti svoju bivšu djevojku Rachel Hubber (Gable Carr), koja je također na brodu, a Newmar (Tony Denman) želi konačno spavati sa Violet (Vida Guerra), ali njoj se ne žuri. Pete (Patrick Cavanaugh) i Wang (Paul H. Kim) u očajničkoj su potrazi za kvalitetnom drogom, za vrijeme koje se sprijateljuju s nepoznatim kleptomanom. Težak zadatak nadziranja razuzdane mladeži imaju dekan Dryer (Larry Drake) i kapetan čija supruga privlači požudne poglede svakog muškarca na brodu.Drugi dio urnebesne komedije "Dani ludila" ni po čemu se ne razlikuje od svog prethodnika, nastavljajući gledateljima pružati nepregledne količine neumivene fakultetske zabave, bez pokušaja maskiranja svoje simpatično glupave priče u nešto kvazi ozbiljnije. Braća David i Scott Hillenbrand zajedničkom su režijom u nezaustavljiv paket sklopili niz neizdrživo smiješnih scena, kombinirajući pristup poznatije braće Farrelly s klasičnim okvirom popularnog serijala "Ludi provod...". Glumačku ekipu čini niz manje poznatih imena, koji tek zajedničkim radom ostvaruju pun rezultat.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Adam and Eve

    Adam and Eve (2005)

    drama, komedija, ljubavni

    Adam voli da se druži sa prijateljima, a takođe bi voleo I da spava sa što više žena. Jednog dana će shvatiti da je Eva devojka njegovih snova. Ali postoji problem, Eva je devojka bez presedana.
  • After School Special

    After School Special (2003)

    komedija

    Deacon, Matt and Fred will do anything for even a glimpse of sex and spend their mornings pirating porno movies from Fred's after school job at the video store. But when Fred is fired, the well runs...
  • Senior Skip Day

    Senior Skip Day (2008)

    komedija

    Dan je maturanata i majka (Lea Thompson) i sestra (Tara Reid) razrednog introverta Adama Harrisa (Gary Lundy) nagovaraju ga da ode na zabavu. Ali Adam zna da bi samo proveo večer čeznući za Carom...
  • 18-Year-Old Virgin

    18-Year-Old Virgin (2009)

    komedija

    Nakon serije ljubavnih promašaja maturantica pokušava izgubiti nevinost posljednju noć prije mature.... No to neće biti nimalo lako..... U tradiciji Američke pite, instanta klasik sex komedija..!

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}