Ehky ya ScheherazadePogledaj trailer!

Film

drama (2009)

Ehky ya Scheherazade

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,889%
Ehky ya Scheherazade

Naslov:

Pričaj Šeherezado

Godina:

2009

Žanr:

drama

Trajanje:

134 min

Režija:

Yusri Nasrullah

Scenario:

Wahid Hamid


Glavne uloge:


Sawsan Badr
  >  Amani
Ahmed Fouad Selim
  >  Karim's Boss
Mahmood Hemaidah
  >  Adham
Mona Zaki
  >  Hebba Younis
Hussien El Imam
  >  Ahmed Fadlallah
Hassan El Raddad
  >  Karim
Nahed El Sebaï
  >  Hanaa
Rehab El Gamal
  >  Safaa
Shady Khalaf
  >  Roshdy
Sanaa Akroud
  >  Nahed

Opis:


Egipatska televizijska voditeljica Hebba vodi uspješan politički talk-show na privatnoj televizijskoj mreži. Njezin suprug Karim zamjenik je urednika dnevnih novina u državnom vlasništvu u Kairu. Njegova je ambicija da postane glavni urednik. Stranačke glavešine uvjere ga da bi stalno miješanje njegove supruge u politiku moglo ugroziti njegovo promaknuće. Koristeći svoj dječački šarm i seksepil, on uvjeri Hebbu da se drži podalje od politike i svoj program posveti socijalnim pitanjima za koje vlada ne može biti odgovorna. Ona pokrene niz tema koja se tiču pitanja žena. Sluša priče žilavih, snažnih žena koje su poput Šeherezade iz „Tisuću i jedne noći“ ispričale svoje priče da bi ostale žive. Hebba naravno zna da su ženska pitanja i politička. Ali nije mogla ni zamisliti u kojoj mjeri. Postupno se nađe u šetnji kroz minsko polje sastavljeno od zlostavljanja, vjere, društvene i političke represije što dovede do raspada njezina braka. Hebba od pripovjedačice postaje pripovijetka.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Perfect Strangers

    Perfect Strangers (2022)

    drama, komedija

    A dinner party unravels when a tight group of friends agree to leave their phones unlocked on the table, exposing juicy interactions and dark secrets.
  • 678

    678 (2010)

    drama

    Film otkriva dirljivu priču o tri žene i njihovoj potrazi za pravdom u svakodnevnim situacijama seksualnog uznemiravanja u Egiptu.
  • Welad el am

    Welad el am (2009)

    drama, akcija, triler

    An Egyptian woman discovers that her husband is in fact a Jewish Mossad agent working for Israel. He takes her and their two children to Israel by force and tries to convince her to live with him by...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}