Forgetting Sarah MarshallPogledaj trailer!

Film

drama, komedija, ljubavni (2008)

Forgetting Sarah Marshall

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
7,285%
Forgetting Sarah Marshall

Naslov:

Preboljeti Saru Marshall

Godina:

2008

Žanr:

drama, komedija, ljubavni

Trajanje:

111 min

Režija:

Nicholas Stoller

Scenario:

Jason Segel


Glavne uloge:


Mila Kunis
  >  Rachel Jansen
Kristen Bell
  >  Sarah Marshall
Bill Hader
  >  Brian Bretter
Steve Landesberg
  >  Dr. Rosenbaum
Kalani Robb
  >  Helpful Hawaiian Waiter
Paul Rudd
  >  Chuck
Jason Segel
  >  Peter Bretter
Maria Thayer
  >  Wyoma
Kala Alexander
  >  Greg
Da'Vone McDonald
  >  Dwayne the Bartender
Russell Brand
  >  Aldous Snow
Jack McBrayer
  >  Darald
Liz Cackowski
  >  Liz Bretter
Jonah Hill
  >  Matthew the Waiter
Taylor Wily
  >  Kemo

Opis:


Ljubavne jade najbolje je liječiti na egzotičnim mjestima i, preporučljivo, bez bivše u blizini. Peter Bretter (Jason Segel) očajnički treba odmor i bijeg od stvarnosti nakon što ga je ostavila djevojka Sarah (Kristen Bell), popularna televizijska zvijezda. Uvjeren da je ona ljubav njegovog života, nije mogao sakriti slom kada mu je rekla da je gotovo. Kako bi donekle sačuvao samopoštovanje, Peter odlazi na predivno havajsko otočje pokušati sve zaboraviti. No tamo neočekivano susreće bivšu s novim dečkom, britanskom rock zvijezdom Aldousom Snowom, koji je i bio razlog njihovog prekida. Sva sreća, u hotelu radi Rachel (Mila Kunis), koja će mu pomoći da okrene novu stranicu.

Producent Judd Apatow, kojeg se sjećamo kao čovjeka iz komedija „Junfer u četrdesetoj“ i „Zalomilo se“, scenarist Jason Segel, koji je gledateljima RTL Televizije najpoznatiji kao Marshall iz “Kako sam upoznao vašu majku”, te Nicholas Stoller, koji je doživio redateljski debi s ovom romantičnom komedijom, ključni su trojac zaslužan za realizaciju ove netipične romantične komedije. Glavne uloge pripale su sjajnom Jasonu Segelu, preslatkoj Mili Kunis, lijepoj Kristen Bell te jedinstvenom Russellu Brandu, koji tumači sladunjavu rock senzaciju. Stoller nam je osim ove duhovite romantične komedije, nedavno dostavio i „To je rock n' roll!“, u kojem je još jednom pozvao Russella Branda da glumi rock zvijezdu, a potpisuje se i kao scenarist ovogodišnjeg kino hita „Muppeti“.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

    Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004)

    komedija

    Vremena u kojima je samo muškarčinama bilo dozvoljeno voditi TV emisije i baviti se ozbiljnim temama daleko su iza nas. Žene su odavno prestale biti samo dražestan ukras,ali jedno je jasno -...
  • I Love You, Man

    I Love You, Man (2009)

    komedija, ljubavni

    Zaprosivši svoju djevojku Zooey Rice (Rashida Jones), uspješni mladi agent za nekretnine iz L.A.-a, Peter Klaven (Paul Rudd), shvaća da za razliku od svoje zaručnice koja odmah naziva svoje najbliže...
  • Old School

    Old School (2003)

    komedija

    "Dani slave" je urnebesna komedija o trojici tridesetogodišnjaka, starih prijatelja, koji odluče ponovno proživjeti nezaustavljivu zabavu svojih studentskih godina. U svom drugom filmu, redatelj Todd...
  • Dodgeball: A True Underdog Story

    Dodgeball: A True Underdog Story (2004)

    komedija, sportski

    Prisjetite se djetinjstva na školskom igralištu i salvi smijeha školskog nasilnika kada vas je pogodio loptom posred lica. Sjetite se slatke osvete kada ste uzvratili istom mjerom i nakon toga dali...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Rea
    Translator
    13.11.2011. 20:06



    IMDb - Forgetting Sarah Marshall (2008)


    komedija romantika SAD, 2008 

    Režija: Nicholas Stoller

    Scenarij: Jason Segel

    Uloge: Jason Segel, Kristen Bell, Mila Kunis, Russell Brand Distributer: Continental



    Kada imaš dobar posao i svjetski poznatu, seksi djevojku onda imaš sve, zar ne? Tako je mislio i Peter, a onda se sve odjednom promijenilo.

    Peter Bretter jedan je od onih dečkiju koji slijepo vole, paze i služe svoje djevojke, bez obzira na to što se one prema njima ponašaju kao prema smeću. I upravo tako izgleda njegova šestogodišnja veza sa Sarah Marshall, televizijskom zvijezdom u usponu. Naime, kad god ona osvoji neku nagradu, ne samo da ga nikada ne spomene na svom dugačkome popisu zahvala, već ga i tjera iz kadra kada dođe vrijeme za fotografiranje. Njegov je zadatak paziti da njoj ništa ne usfali te joj biti na raspolaganju dvadeset i četiri sata na dan.

    No, Peteru sve to skupa uopće ne smeta te živi svoj život misleći kako je sretan i zadovoljan. Sve dok ga jednog dana Sarah ne ostavi, a on tada gubi svaku volju za životom. Ako se nas pita, to je najbolje što mu se dogodilo u životu, ali razumijemo jadnika. Šest godina je bio u vezi i sada je odjednom sam. Što učiniti? Najbolje je otići na dobri, stari, američki road-trip malo srediti misli. I tako Peter, bez previše razmišljanja, odlazi na odmor u Oahu, da bi ga tek tamo dočekalo 'ugodno' iznenađenje. U hotelu gdje je odsjeo susreće svoju bivšu djevojku u društvu svog novog dečka, poznatog britanskog rokera Aldousa Snowa.

    I dok se pokušava pomiriti s činjenicom da je Sarah zaboravila sve što su imali te nastavila dalje sa svojim životom, utjehu pronalazi u flertu sa Rachel, zaposlenicom odmarališta. Nakon nekoliko litara raznoraznih koktela pomalo joj otvara svoje srce, a njena ugodna vanjština te lagodan pristup životu konačno ga vraćaju među 'žive'. Hoće li Peter uspjeti preboliti svoju bivšu djevojku i nastaviti dalje sa svojim životom?

    Prevodi

    [TUBE]3xuMfKxXnDk[/TUBE]


    http://www.filmski.net

{{message}}

{{item.title}}