Freeway Killer

Film

drama, kriminalistički, triler (2010)

Freeway Killer

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
5,5
Freeway Killer

Naslov:

Ubojica s autoputa

Godina:

2010

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

85 min

Režija:

John Murlowski

Scenario:

David Birke


Glavne uloge:


Debbon Ayer
  >  Ruth Slobo
Thomas Curtis
  >  Billy Pugh
Eileen Dietz
  >  Alice Bonin Benton
Scott Anthony Leet
  >  William Bonin
Tyler Neitzel
  >  Alex
Michael Rooker
  >  Det. St. John
Cole Williams
  >  Kyle
James Babson
  >  Pugh's Dad
Dusty Sorg
  >  Vernon Butts
Mercy Malick
  >  Lisa
Christian Badami
  >  Doctor
Tom DeTrinis
  >  Brian (as Thomas DeTrinis)
Stevin Espinoza
  >  Voight
Sonu Dham
  >  Prisoner
Keith Bass
  >  Prison Guard

Opis:


Šokantna istinita priča o Williamu Boninu, koji je vrebao kalifornijskim cestama u potrazi za žrtvama koje je sakatio, silovao i ubijao od svibnja 1979. do lipnja 1980.
Prosinac 1979. godine. Trupla se gomilaju već nekoliko godina – razbacana poput igračaka koje su dojadile kakvom djetetu. Pretučena su i zadavljena. Novine Orange Countyja govore da je to djelo serijskog ubojice. Ali priča je buknula i zamrla prije nego što se tinta osušila. Tek u ožujku 1980. on dobiva svoje ime: Ubojica s autoputa. Ali William Bonin nije sam. Bonin, simpatični vozač kamiona, omiljen je, ali ima samo jednog prijatelja s kojim dijeli svoj "hobi". Vernon Butts, mađioničar, student okultnog i nezaposleni "fast food" kuhar, Boninov je partner u zločinu. Zajedno putuju beskrajem kalifornijskog autoputa i traže žrtve. Vrlo su uspješni, ali Bonin traži još prijatelja.
Šarmantan, pametan i proračunat, sposoban je pronaći i izmanipulirati nejake, nesigurne i mentalno zaostale. Jedne večeri za oko mu zapne šegrt u obližnjoj prodavaonici pića. Odluči dječaka učiniti svojim naučnikom. Bonin pameću, dovitljivošću i šarmom osvoji mladića Kylea i prije nego što se momak snađe, postane sudionik ubojstva.
Ubrzo televizijski i novinski izvjestitelji panično govore o "Ubojici s autoputa". Policija pojača potragu, ali William Bonin nastavlja regrutirati i odbacivati pomoćnike. I ubijati. Osjećajući da mu se omča oko vrata sve više steže, sve više griješi, djeluje nerazborito i impulzivno. Počinje se brinuti za svoje prijatelje. Koji će ga odati? Na koga može računati? I dok mu se policija približava, pitanje je koliko će ih još ubiti.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • The Incident

    The Incident (2011)

    triler, horor

    Tokom 1989. godine, Džordž, Maks i Riki sviraju u bendu koji polako počinje da se raspada. Riki je nepouzdan, Maks je nezreo, a Džordž se udaljava i sve više zbližava sa svojom devojkom Lin. Njih...
  • Hatchet III

    Hatchet III (2013)

    komedija, akcija, triler, horor

    Nakon što je otpravila ubojicu Crowleyja, Marybeth se vraća u noćnu moru kad on ustane iz mrtvih i nastavi sa svojim užasima.
  • Karla

    Karla (2006)

    drama, kriminalistički, triler

    Jeziva priča o ljubavnom paru, Karli i Paolu, čiji je bolesni ples na granici svakog razuma rezultirao nizom ubistava i silovanja tinejdžera. Svaka scena ovog filma, koji verno prikazuje dešavanja...
  • Dark Night of the Scarecrow

    Dark Night of the Scarecrow (1981)

    horor

    Bubba, mentalno bolesni muškarac, optužen je za zločin koji nije počinio. Kako bi spasila voljenog sina njegova majka ga preruši u strašilo, no četvorica muškarca uspiju ga pronaći i pogubiti. No...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}