Grace Jones: Bloodlight and BamiPogledaj trailer!

Film

biografski, muzika, dokumentarni (2017)

Grace Jones: Bloodlight and Bami

Ocjena korisnika
-
6,2
Grace Jones: Bloodlight and Bami

Naslov:

Grace Jones od krvi i mesa

Godina:

2017

Žanr:

biografski, muzika, dokumentarni

Trajanje:

115 min

Režija:

Sophie Fiennes


Glavne uloge:


Grace Jones
  >  Self
Robbie Shakespeare
  >  Self
Jean-Paul Goude
  >  Self
Lowell 'Sly' Dunbar
  >  Self (as Sly Dunbar)
Marjorie Jones
  >  Self - Grace Jones' mother

Opis:


Upadljiva, divlja, strašna i androgina - Grace Jones igra sve te uloge. Ipak, u ovom je filmu otkrivamo kao partnericu, kćer, majku, sestru, čak i baku, dok se prepušta našem znatiželjnom pogledu i dopušta nam da shvatimo od čega se sve sastoji njezina maska.
Na pozornici Grace Jones prezentira svoja najekstremnija utjelovljenja i ondje si njezina teatralna mašta zaista daje oduška. Na njoj se odigrava mjuzikl njezina života. Ovaj film uključuje jedinstvene izvedbe njezinih slavnih hitova Slave to the Rhythm i Pull up to the Bumper, kao i novije autobiografske pjesme Williams' Blood, This is i Hurricane. Ove intimne pjesme povezane su s radnjom filma u kojem pratimo Grace na putovanje diljem njezine domovine Jamajke sa sinom Paulom i nećakinjom Chantal. Ondje otkrivamo njezine obiteljske korijene i priču o njezinu traumatičnom djetinjstvu. Film kombinira snimke s Jamajke te iz Graceina javnog i profesionalnog života.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Studio 54

    Studio 54 (2018)

    dokumentarni

    Studio 54 je bio epicentar hedonizma sedamdesetih - mesto koje je ne samo redefinisalo noćni klub, već je i simbolizovalo čitavu eru. Njegovi suvlasnici, Ijan Šrejdžer i Stiv Rubel, dva prijatelja...
  • American Valhalla

    American Valhalla (2017)

    dokumentarni

    American Valhalla priča je o neobičnoj glazbenoj suradnji dvojice neovisnih osobenjaka američkog rocka: Joshue Hommea, frontmena benda Queens of the Stone Age, i Iggyja Popa, kuma punka. Film, koji...
  • Whitney

    Whitney (2018)

    biografski, drama, muzika, dokumentarni

    Whitney je dokumentarni film o životu i karijeri legendarne pjevačice Whitney Houston. Obitelj, prijatelji i kolege pričaju o njenom životnom stilu koji se odvijao ispred i iza kamera i reflektora.
  • Amazing Grace

    Amazing Grace (2018)

    muzika, dokumentarni

    Dokumentarac o nastupu Arethe Franklin i njenog hora u Baptističkoj crkvi u Wattsu, u Los Angelesu, januara 1972. godine.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}