HaihilPogledaj trailer!

Film

drama, komedija, akcija (2014)

Haihil

Ocjena korisnika
-
6,6
Haihil

Naslov:

Haihil

Godina:

2014

Žanr:

drama, komedija, akcija

Trajanje:

125 min

Režija:

Jin Jang

Scenario:

Jin Jang


Glavne uloge:


Seung-Won Cha
  >  Ji-wook
Oh Ji-ho
  >  Lee Seok
Song Young-chang
  >  Heo Bul
Ahn Kil-kang
  >  Master Park (as Kil-Kang Ahn)
Yong-nyeo Lee
  >  Bada
Kim Eung-soo
  >  Squad Leader Park
Lee Hwang-Ui
  >  1 Person Band
Oh Jung-se
  >  Heo-gon
Ho-seok Kong
  >  Heo Bul's Attorney 2
Park Sung-woong
  >  Public prosecutor Hong
Kim Ye-Won
  >  Jung Yu-ri
Esom
  >  Jang-mi
Lee El
  >  Dodo
Lee El
  >  Dodo
Go Kyung-pyo
  >  Jin-woo

Opis:


From people's eyes he seems like a sadistic cop who give no mercy to his enemy. But, deep inside his heart Ji-wook hides his desire to become a woman.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (5)
  • Dokjeon

    Dokjeon (2018)

    kriminalistički, akcija, triler

    Borba protiv najjačeg narko-kartela u Aziji. Da bi se obračunali sa šefom te organizacije, pripadnici zakona moraju da sklope savez sa članom bande koji traži osvetu.
  • So-won

    So-won (2013)

    drama

    8-godišnja devojčica pretrpela je tragediju i nastoji da se izbori s posledicama silovanja. U tome joj pomažu porodica i okolina...
  • Injil

    Injil (2021)

    akcija

    Hwang Jung-min, poznati glumac, kidnapovan je. Vest o tome prostrujala je širom sveta. Koliko daleko su spremni da idu njegovi otmičari da bi ostvarili svoj naum - zaradili pare.
  • Maen-hol

    Maen-hol (2014)

    triler, horor

    A young girl is kidnapped by a serial killer. The serial killer uses manholes to kidnap and kill his victims. The young girl's older sister tries to save her before it's too late.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    10.12.2022. 11:01
    Vrlo dobar, ne bez mana, tj falilo mu je ponešto da bi bio masterpiece, film izrazito zanimljive teme, kompleksnog lika, fenomenalno odglumljen (o, da, definitivno stavlja Cha Seung Won-a na moju kakvu, istina imaginarnu, top 10 listu korejskih glumaca), odličnih tonova, koji se ponegde možda gube, ili bih tek ja voleo više noir-a, tame, igre senki sa neonom, saksofon u pozadini filma. Film nosi u sebi čak i maestralne scene akcije, borbe, koje i jesu tu da bi naglasile taj kontrast i dualitet našeg junaka, koji je delom tvrdokorni, brutalni pub bez milosti, bez mane i straha, rekla bi epska poezija, dok je drugim delom nežna žena zarobljena u telu tog nemilosrdnog tipa koji olupa kafanu, krimose i inventar u njoj a da i ne trepne. Sjajno, zbilja, poigravanje žanrovskim motivima u priči o zapravo rastrzanoj, progonjenoj duši, ni malo lako za navigaciju, ne čudi što je autoru trebalo dva sata za svoju priču, i što se nije moglo snaći u baš svemu što jedna ovakva priča može nositi u sebi (iako u tome nije poenta, ipak smetaju i nepotrebno kartonski negativci, zaslužuje ovakav protagonist mnogo boljeg protivnika) dok fali i pregršt drugih nedaća kroz koje je sve naš junak mogao i morao prolaziti bivajući ono što jeste, no uprkos svemu tome, i dalje je ovo sjajan filmić. Fuck, voleo bih i nastavak, gledajući svakakve filmove sa nikakvim junacima, prosto mi bude žao da se prerano rastanem sa nekim ovako dobrim i delom atipičnijim protagonistom.  puppet_master2022-12-10 11:35:14
  • puppet_master
    eXtreme member
    06.12.2022. 11:50
    Opa, ovo se gleda koliko odmah, hvala Jox (i mito, možda ga i overim sa prevodom postovanje)
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    15.09.2022. 23:53
    Odlicno Joxer i  thanks sto si rekao sustinski o cemu se radi, taman sam hteo da ga pogledam i sad me ne interesuje , tako da preskacem, dovoljan mi je bio Ji hun.
    AlexDeLarge2022-09-16 09:42:35

{{message}}

{{item.title}}