Hot Tamale

Film

kriminalistički, komedija, akcija, triler (2006)

Hot Tamale

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
5,7
Hot Tamale

Godina:

2006

Žanr:

kriminalistički, komedija, akcija, triler

Trajanje:

102 min

Režija:

Michael Damian

Scenario:

Janeen Damian
, Michael Damian


Glavne uloge:


Jason Priestley
  >  Jude
Matt Cedeño
  >  Caesar Lopez
Randy Spelling
  >  Harlan Woodriff
Harland Williams
  >  Deputy Moseby
James Best
  >  Hank Larson
Christian Boewe
  >  Young Harlan
Kevin Glikmann
  >  Homeless Guy
Beth Grant
  >  Dori Woodriff
John Hayden
  >  Buc Woodriff
Sandy Martin
  >  Ed the Diner Cook
Richard Riehle
  >  Sheriff Pinkham
Mike Starr
  >  Al
Daniel Toscano
  >  Curtis Goodwin
Sean Blakemore
  >  Dewayne Longfellow
Kristen Caldwell
  >  Bitsy

Opis:


Uspavani gradić u Wyomingu nije pravo mjesto za mladića koji sanja o sviranju timbala sa salserosima. U potrazi za svojojm sudbinom, Harlan (Randy Spelling) spakira stvari u auto, pozdravi se sa Srednjim zapadom i krene zapadno prema Meki show businessa: Los Angelesu.
Kad putem stane u kafiću pokraj ceste, Harlan upoznaje tajanstvenog Judea (Jason Priestley) koji bježi od dvojice zlikovaca. Jude skrije malu torbu u Harlanov auto, koju Harlan i ne otkrije dok ne stigne u L. A., gdje planira ostati sa svojim prijateljem, Portorikancem Caesarom. Nakon svoje prve noći u L.A.-u, Harlan se probudi i shvati da Caesara nema, a da je na njegovu mjestu Caesarova prijateljica, ljupka Tuesday Blackwell (Diora Baird). Caesar je Harlanu sredio audiciju kod lokalnoga salsa-orkestra, u kojem je i lokalna legenda Johnny Polanco. Bend ima probe usred latinskoameričkog susjedstva, gdje je pristojan dečko iz Wyominga, poput Harlana, kao riba na suhom. Ali Harlan će ih sve iznenaditi – on doista umije svirati i bend ga prihvaća. U međuvremenu su dva beskrupulozna zlikovca koji jure Judea otkrili da je torba kod Harlana. A to sada zna i Judeova bivša partnerica, fatalna Riley (Carmen Electra). Zlikovci otmu Tuesday i ostave Harlanu poruku: ako je želi vidjeti živu, bolje mu je da nađe ono što oni traže - Judeovu torbu punu dijamanata. Ali u torbi dijamanta nema! Uz pomoć novostečenih prijatelja u bendu, koji imaju dobre veze s latinskoameričkim podzemljem, Harlan će jurnuti u spasilačku misiju. Bit će uvijek korak ispred policije, ali će ga taj korak i odvesti u ruke para nemilosrdnih ubojica.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Ich liebe dich, ich töte dich

    Ich liebe dich, ich töte dich (1971)

    drama

    Set in the near future, Brandner's village is populated by emotionless citizens, kept in place with pills and pleasures. Once a year the wealthy people arrive to hunt in a nearby area, where the...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}