Jurassic World DominionPogledaj trailer!

Film

akcija, naučna fantastika, triler, avantura (2022)

Jurassic World Dominion

Ocjena korisnika
Odlično!
5,7
Jurassic World Dominion

Naslov:

Jurski svijet Carstvo

Godina:

2022

Žanr:

akcija, naučna fantastika, triler, avantura

Trajanje:

147 min

Režija:

Colin Trevorrow

Scenario:

Michael Crichton
, Colin Trevorrow
, Derek Connolly
, Emily Carmichael


Glavne uloge:


Jeff Goldblum
  >  Ian Malcolm
Laura Dern
  >  Ellie Sattler
Sam Neill
  >  Alan Grant
BD Wong
  >  Dr. Henry Wu
Campbell Scott
  >  Lewis Dodgson
Bryce Dallas Howard
  >  Claire Dearing
Chris Pratt
  >  Owen Grady
Omar Sy
  >  Barry Sembène
Caleb Hearon
  >  Jeremy Bernier
Kristoffer Polaha
  >  Wyatt Huntley
DeWanda Wise
  >  Kayla Watts
Scott Haze
  >  Rainn Delacourt
Jake Johnson
  >  Lowery Cruthers
Freya Parker
  >  Denise Roberts
Daniella Pineda
  >  Zia Rodriguez
Justice Smith
  >  Franklin Webb
Isabella Sermon
  >  Maisie Lockwood

Opis:


Ovog ljeta doživite epski završetak Jurske ere kada se dvije generacije prvi put udružuju. Chrisu Prattu i Bryceu Dallasu Howardu pridružuju se dobitnica Oscara Laura Dern, Jeff Goldblum i Sam Neill u Jurskom svijetu: Carstvo, smjeloj, pravodobnoj i novoj avanturi koja oduzima dah.
Od arhitekta i redatelja Jurskog svijeta Colina Trevorrowa, Carstvo se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen. Dinosauri sada žive - i love - zajedno s ljudima diljem svijeta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvijek, hoće li ljudska bića ostati vrhunski grabežljivci na planetu koji sada dijele s najstrašnijim stvorenjima u povijesti.
Jurski svijet: Carstvo, od Universal Picturesa i Amblin Entertainmenta, pokreće franšizu vrijednu više od 5 milijardi dolara na smion, neistražen teritorij, s nikad viđenim dinosaurima, vratolomnom akcijom i zapanjujućim novim vizualnim efektima.
U filmu se pojavljuju novi članovi glumačke ekipe DeWanda Wise (Shes Gotta Have It), Mamoudou Athie, nominirani za nagradu Emmy (Arhiv 81), Dichen Lachman (Agents of S.H.I.E.L.D.), Scott Haze (Minari) i Campbell Scott (The Amazing Spider-Man 2). Povratna glumačka postava filma uključuje BD Wonga kao dr. Henryja Wua, Justice Smitha kao Franklina Webba, Daniellu Pinedu kao dr. Ziu Rodriguez i Omar Syja kao Barryja Sembenea.
Jurski svijet: Carstvo režirao je Colin Trevorrow, koji je Jurski svijet  iz 2015. doveo do rekordnih 1,7 milijardi dolara na kino blagajnama. Scenarij potpisuju Emily Carmichael (Battle at Big Rock) i Colin Trevorrow iz priče Dereka Connollyja (Jurassic World) & Trevorrowa, temeljene na likovima koje je stvorio Michael Crichton. Jurski svijet: Carstvo produciraju priznati producenti franšize Frank Marshall p.g.a. i Patrick Crowley p.g.a. a izvršni producenti su legendarni, Oscarom nagrađeni kreator franšize Steven Spielberg, Alexandra Derbyshire i Colin Trevorrow.

Pročitaj recenziju filma Jurassic World Dominion:

  • Slično za pogledati
  • Komentari (11)
  • Greenland

    Greenland (2020)

    akcija, naučna fantastika, triler

    Kako se odbrojavanje do globalne apokalipse približava, obitelj Johna Garrityja se bori za opstanak. Zajedno sa svojim sinom Nathanom moraju krenuti na opasno putovanje kako bi se domogli jedine nade...
  • Where the Crawdads Sing

    Where the Crawdads Sing (2022)

    drama, misterija, ljubavni, triler

    Ovog ljeta u kina dolazi zadivljujuća misterija snimljena prema bestseler romanu. Djevojka iz močvare priča priču o Kyi, napuštenoj djevojci koja je odrasla u opasnim močvarama Sjeverne Karoline...
  • Bullet Train

    Bullet Train (2022)

    komedija, akcija, triler

    U filmu Brzina metka Brad Pitt glumi Bubamaru (Ladybug), nesretnog ubojicu koji je odlučio obavljati svoj posao na mirniji način nakon što su neke misije pošle po zlu. Ipak, sudbina može imati...
  • Crimes of the Future

    Crimes of the Future (2022)

    drama, naučna fantastika, horor

    U ne tako dalekoj budućnosti ljudski rod je naučen da se adaptira na sintetičko okruženje. Ova evolucija pomerila je čovečanstvo van prirodnog staništa u neko sasvim novo postojanje, što je potpuno...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    11.08.2022. 21:24
    Mene nije podsetio na Bond filmove koliko na neki od Mission Impossible, beše kakva jurnjava Maltom, ko da zna, ni M.I. filmove ne pamtim a ovaj film sam gledao prošle sedmice, što je praistorija za mene, tj za moje pamćenje ma čega iz ovih popcorn filmića. Ne znam više ni ko je glavni negativac (mislim na živuljke, upamtih naravno sina George C. Scotta kao negativca međ' ljudima). Kako bilo, nije mi bio stravično loš, koliko potpuno nezanimljiv. 
  • payutti
    Senior translator
    07.08.2022. 19:39
    EXTENDED CUT verzija je dodata na postojeći prevod.
  • rozanik
    Senior translator
    01.08.2022. 18:27
    hoce li biti nesto za ovu extended verziju

{{message}}

{{item.title}}