Komunia

Film

drama, dokumentarni (2016)

Komunia

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,2
Komunia

Naslov:

Pričest

Godina:

2016

Žanr:

drama, dokumentarni

Trajanje:

72 min

Režija:

Anna Zamecka

Scenario:

Anna Zamecka


Glavne uloge:


Ola Kaczanowski
  >  Self

Opis:


Kada su odrasli nesposobni, djeca moraju brzo rasti. Ola ima 14 godina i mora se brinuti za svog disfunkcionalnog oca, autističnog brata i majku koja živi daleko od kuće; ali prije svega pokušava ponovno ujediniti obitelj.
Kada su odrasli nesposobni, djeca moraju brzo rasti. Ola ima 14 godina i mora se brinuti za svog disfunkcionalnog oca, autističnog brata i majku koja živi daleko od kuće, ali prije svega pokušava ponovno ujediniti obitelj. Živi u nadi da će dovesti majku kući. Pričest njezina 13-godišnjeg brata Nikodema izlika je za sastanak obitelji. Ola je u potpunosti odgovorna za pripremu savršene obiteljske proslave. „Pričest“ otkriva ljepotu odbačenih, snagu slabih i potrebu za promjenom kad se promjena čini nemogućom. Ovaj brzi tečaj iz odrastanja uči nas da nijedan neuspjeh nije konačan. Pogotovo kad je riječ o ljubavi.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Last and First Men

    Last and First Men (2017)

    naučna fantastika

    Dve milijarde godina ispred nas, buduća rasa ljudi nalazi se na rubu izumiranja. Gotovo sve što je ostalo u svetu su usamljeni i nadrealni spomenici, koji svoju poruku prenose u pustinju.
  • Djam

    Djam (2017)

    drama, muzika, avantura

    A Greek girl meets a French woman in Constantinople.
  • Something Better to Come

    Something Better to Come (2014)

    biografski, dokumentarni

    Nedaleko od Moskve - grada s najvećim brojem milijardera po stanovniku - naći ćete i najveće smetlište na svijetu: Svalku. To je grubo mjesto kojim upravlja ruska mafija. Ondje živi Yula s majkom...
  • Exil

    Exil (2020)

    drama

    Xhafer, četrdesetpetogodišnji inžinjer farmacije s Kosova koji živi i radi u Njemačkoj, iznenada počinje osjećati da ga na poslu diskriminiraju i ponižavaju zbog njegovog etničkog porijekla. Kada na...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}