KostyaPogledaj trailer!

Film

drama (2016)

Kostya

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
Kostya

Naslov:

Kosta. Verni

Godina:

2016

Žanr:

drama

Trajanje:

70 min

Režija:

Roman Kargapolov

Scenario:

Sergey Vdovin, Roman Kargapolov

Glavne uloge:


Grof
Marija Surkova
Aleksej Damrin
Elena Kaškarceva
Andrej Amšinskij
Hristina Šepelj

Opis:


Iako u filmu uglavnom glume naturščici, ovo filmsko ostvarenje odiše toplinom i svako ko ima ili je nekada imao psa kao kućnog ljubimca će verovatno rado pogledati ovaj film i razumeće ga na pravi način uprkos svim njegovim nedostacima.

Film je snimljen na osnovu istinitog događaja koji se zbio u ruskom gradu Toljati sredinom devedesetih godina prošlog veka.

Ljoša kupuje svojoj devojci Katji za rođendan štene nemačkog ovčara. Ona mu daje ime Veran, jer zna da će joj biti veran do kraja života. Nakon strašne saobraćajne nesreće, Ljoša i njegova devojka Katja ginu, a njihov pas biva povređen. Kada se oporavio i malo ojačao, vratio se na mesto nesreće kako bi sačekao svoje gazde. Mnogi su pokušavali da ga udome, ali se on iznova vraćao na mesto nesreće i tamo i dalje uporno čekao Katju i Ljošu. I tako punih 8 godina dok nije uginuo.

Nakon njegove smrti, građani Toljtija su mu poidigli spomenik na mestu gde je čekao svoje gazde. Kod njih postoji tradicija da mladenci pre venčanja dolaze kod spomenika kako bi se zakleli jedno drugom na vernost. Postoji verovanje da ako ga pomiluješ po njušci i poželiš neku želju, ta želja će ti se i ostvariti.

Kinopoisk: 6,0

Obradio/la:

kerestur
  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • titlovi.com
    Approval team
    18.02.2018. 20:33
    kerestur hvala za prevod 👍

{{message}}

{{item.title}}