Lethal

Film

akcija (2005)

Lethal

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
2,6
Lethal

Naslov:

Ubojita plaćenica

Godina:

2005

Žanr:

akcija

Trajanje:

90 min

Režija:

Dustin Rikert

Scenario:

Robert Yap
, Jeff Wright


Glavne uloge:


Lorenzo Lamas
  >  Anatoly Federov
John Colton
  >  Kordell
Mitch Gould
  >  Mercenary
Mark Mortimer
  >  Thomas Maddox
Garret Sato
  >  Triad
Dan Southworth
  >  William Cowher (as Daniel Southworth)
Heather Marie Marsden
  >  Samantha Stewart
Frank Zagarino
  >  Ethan Marshall
Chad Restum
  >  Yuri
Soon Hee Newbold
  >  Technician
James McGibney
  >  Vincente De Luca
Jennifer MacIsaac
  >  Heather Stewart
Jesse Sharp
  >  Evan (as Jesse Easley)
Kyle Rikert
  >  Strip Club Bouncer
Adewole Lipede
  >  FBI Agent

Opis:


Antoly Federov (Lorenzo Lamas) bivši je KGB-ov tajni agent i opasni krijumčar oružja koji trguje povjerljivim podacima i najstrože čuvanim tajnama američke vojske. Kada vrijedna informacija, koju Federov traži, slučajno završi u rukama Samanthe Stewart (Heather Marie Marsden), ona postane njegovom novom metom. No Federov ne zna dvije bitne činjenice: Samantha je plaćenica s kojom se nije pametno igrati, a s druge strane, tu je i det. Marshall (Frank Zagarino), vrhunski FBI agent koji već duže vrijeme drži Federova na oku čekajući idealan trenutak za njegovo hapšenje. No kada Federov otkrije slabu točku ubojite plaćenice i otme njenu sestru, jedino što joj preostaje je udružiti snage s Marshallom kako bi svatko dobio ono što želi - on Federova na pladnju, a ona život svoje sestre.
Junak akcijskih filmova, Lorenzo Lomas, nominiran za Zlatni globus još 1981. godine, i atraktivna Heather Marie Marsden, udružuju snage u ovom napetom akcijskom trileru o opasnoj ljepotici kojoj se ne biste voljeli naći na putu. Plaćenicu koja prelazi na pravu stranu zakona odlično je odigrala Heather Marie Marsden, američka kantautorica koja je u svoju biografiju upisala i nekoliko akcijskih uradaka. Napete borbe, neočekivani zapleti i zavidni specijalni efekti samo su neke od pohvala filmske kritike i publike stoga ljubitelji akcije nikako neće ostati razočarani.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Ghost Rock

    Ghost Rock (2003)

    drama, akcija, vestern

    In 1882, 20 years after an almost forgotten massacre took place, the only living witness to the crime, John Slaughter, returns to the town where it happened. Now finding the town run by the man...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}