Lost City RaidersPogledaj trailer!

Film

akcija, naučna fantastika, avantura (2008)

Lost City Raiders

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
4,1
Lost City Raiders

Naslov:

Lovci na blago

Godina:

2008

Žanr:

akcija, naučna fantastika, avantura

Trajanje:

90 min

Režija:

Jean de Segonzac

Scenario:

Jean de Segonzac
, Torsten Dewi


Glavne uloge:


James Brolin
  >  John Kubiak
Ben Cross
  >  Nicholas Filiminov
Peter Butler
  >  Brother Fontana
Jeremy Crutchley
  >  Father Giacopetti
Elodie Frenck
  >  Cara
Sean Higgs
  >  Benny the Bartender
Tamsin MacCarthy
  >  Renault
Michael Mendl
  >  Cardinal Battaglia
Ian Somerhalder
  >  Jack Kubiak
Bettina Zimmermann
  >  Giovanna Becker
Jean-Luc Julien
  >  (voice)
Jamie Thomas King
  >  Thomas Kubiak
Dan Hirst
  >  Alexi
Robin Smith
  >  Sailor

Opis:


Godina je 2048. Nakon što je čitav niz prirodnih katastrofa u samo tri godine izazvao topljenje polarnog leda, Zemlja je potopljena, a nekoliko milijardi ljudi izgubilo je život.Oni koji su preživjeli podijeljeni su na siromašne, koji jedva preživljavaju glad, i bogate, koji su novi dom izgradili na umjetnim otocima. No tu je i treća grupa, „lovaca na blago", koji u potrazi za vrijednim ostacima pretražuju podmornicama potopljene dijelove Zemlje. Među njima su i Pa Kubiak (James Brolin) i njegova dva sina Jack (Ian Somerhalder) i Thomas (Jamie Thomas King), kojima Novi Vatikan zada misiju pronalaska antičkog artefakta koji može spasiti čovječanstvo. No poplavljena Zemlja u sve je gorem stanju, vremena je sve manje, a zle sile su također u potrazi za magičnim artefaktom.
Za razliku od brojnih filmova katastrofe koji Zemlji predviđaju upitnu sudbinu, u „Lovcima na blago" ekraniziran je jedan od najvećih strahova čovječanstva, čiji je scenarij prilično realan. Zanimljiva je i činjenica da je film procijenjen kao jedan od 5 najgledanijih filmova svih vremena na Sci-Fi kanalu, u čijoj produkciji film i nastaje.Redatelj Jean de Segonzac reputaciju je stekao režijom popularnih serija „Zakon i red" i „CSI", a filmska legenda James Brolin, kojeg gledamo u naslovnoj ulozi, u svojoj karijeri broji niz nominacija i nagrada „Emmy" i „Zlatni globus". Za sve ljubitelje avantura poput „Vodenog svijeta" i „Indiane Jonesa", s kojima je film često uspoređivan, sprema se uzbudljiva avantura i odlična zabava.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Quantum Apocalypse

    Quantum Apocalypse (2010)

    naučna fantastika

    Serija asteroidov pada na Zemljo. Jason in Dan, skrbnika narodnega parka, sta šokirana, kako asteroidi uničujejo pokrajino. A večja nevarnost šele prihaja. V roku štirih dni jim grozi asteroid v...
  • Jack Hunter and the Lost Treasure of Ugarit

    Jack Hunter and the Lost Treasure of Ugarit (2008)

    avantura

    Jack Hunter, pustolovni tragač za blagom, odlazi u Siriju nakon ubojstva svog mentora, profesora Fredericka Shaffera, koji mu je bio poput oca.
  • Fireball

    Fireball (2009)

    naučna fantastika, triler

    Tyler "The Fuse" Draven, bivša fudbalska zvezda u zatvoru otkriva svoju sposobnost da stvori vatru koristeći samo svoj um. Svoje novootkrivene moći koristi kako bi se osvetio svima koji su mu naneli...
  • Changing Hearts

    Changing Hearts (2002)

    drama, komedija, ljubavni

    Film je inspiriran dvjema ženama koje se suočavaju s najvećim izazovom svojih života. U gradu punom ekscentrika, dvije žene i njihovi voljeni naučit će lekcije od životne važnosti.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}