Mama vsegda ryadomPogledaj trailer!

Film

drama, kratki, triler (2016)

Mama vsegda ryadom

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
6,7
Mama vsegda ryadom

Godina:

2016

Žanr:

drama, kratki, triler

Trajanje:

35 min

Režija:

Evgeniy Puzyrevskiy

Scenario:

Evgeniy Puzyrevskiy

Opis:


Očajna žena kasno noću upada u stan i s praga puškom ubija vlasnika stana.
Ona je ubeđena da je on odgovoran za smrt njene ćerke. Ali u stanu se nalazi još jedna žena koja zna strašnu istinu i koja je direktno odgovorna za sve što se dogodilo prethodnog dana.

Obradio/la:

kerestur
  • Komentari (4)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    28.02.2022. 10:25
    Ukratko, i ja mislim da vredi pogledati, meni se svideo.I ja sam tad pogledao jer sam video od LjubiceSP preporuku ili komentar  mozda u nekoj drugoj temi, ili sam pogresio,  vidim obrada i prevod kerestur. Juce preporucio prijatelju. Hvala za prevod.
    AlexDeLarge2022-02-28 13:28:19
  • JoxerTM
    eXtreme member
    02.08.2020. 15:57
    Pogledao na Ljubin prijedlog.

    Školski trilerčić s obratima.

    I sa školskim greškama - na primjer ne smije se jednako snimati flashback sa lažnom epizodom (parkiranje susjeda) i stvarnim prošlim događajima osim ako se prethodno gledateljev fokus ne drži u poziciji prevarene osobe gdje gledatelj zna da treba mozgati i "izbaciti uljeza", a to ovdje nije slučaj.

    505 s crtom znači. Ima grešku, ali je svejedno bombon. Wink

    Iako nije najbolje moguće izveden, "Mama je uvijek tu" izvrstan je primjer kako ne nabaciti bespotrebni i nebitni filer samo da se film proda pod "full feature", nego kako ispoštivati gledateljevo vrijeme. Ako je materijal za kratki film onda napraviti kratki film. Ne treba se, kad sam već spomenuo parkiranje, snimati 5 minuta to parkiranje i s tim tlačiti gledatelje.

    Nije obavezno štivo za sve, ali moram preporučiti svima koji nisu naučili prepoznati kad je nešto dosadno i razvučeno.
    Ako ste primijetili da filmove koji vam se sviđaju neki drugi nazivaju dosadnima, ovaj filmčić zaista trebate pogledati. I potom razmisliti. Pa uočiti razliku.
    Vrijedi i za scenariste, režisere i producente u filmskoj industriji - ako vaše filmove gledatelji smatraju dosadnim, pogledajte primjer kako ispričati priču bez da gledatelj podsvijesno traži nepostojeći daljinski sa fastforwardom.

    Također moram preporučiti i svima kojima se čini da Rusi po cijele dane štancaju samo mediokritetske povijesnoratnobiografske nebuloze i ništa drugo ne smiju pomisliti snimati zbog putinovske cenzure. Pa onda kad vide da je film ruski, odmah preskoče jer jednaku plitkost ionako dobijaju iz holivuda, šta će im još.
    Naravno da Rusi smiju i naravno da znaju raditi i dobre stvari. Iako rijetki primjer, nije ovo jedini film koji odudara od ruske kinematografske plitkosti, ali baš zato jer je u pitanju kratki film izvrstan je za razbijanje predrasuda.
  • usketon
    member
    01.05.2017. 22:41
    Zanimljivo vođena priča, vredi pogledati! Hvala za prevod!

{{message}}

{{item.title}}