Pogledaj trailer!

Film

komedija, mjuzikl (2018)

Mamma Mia! Here We Go Again

Ocjena korisnika
-
 
Mamma Mia! Here We Go Again

Godina:

2018

Žanr:

komedija, mjuzikl

Režija:

Ol Parker

Scenario:

Judy Craymer
, Richard Curtis
, Catherine Johnson
, Ol Parker


Glavne uloge:


Pierce Brosnan
  >  Sam
Colin Firth
  >  Harry
Cher
  >  Ruby Sheridan
Andy Garcia
  >  Fernando
Meryl Streep
  >  Donna
Stellan Skarsgård
  >  Bill
Christine Baranski
  >  Tanya
Celia Imrie
  >  Vice Chancellor
Naoko Mori
  >  Yumiko
Julie Walters
  >  Rosie
Dominic Cooper
  >  Sky
Amanda Seyfried
  >  Sophie
Hugh Skinner
  >  Young Harry
Jeremy Irvine
  >  Young Sam
Lily James
  >  Young Donna

Opis:


Deset godina posle filma Mama Mia! koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri i uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama popularne grupe ABBA. Uz glumačku ekipu iz prvog dela, koju je obogatila Lili Džejms (Pepeljuga, Vozač) u ulozi mlade Done.
Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara, Meril Strip, zajedno sa Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje. Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Herija. Radnja filma nas vraća napred - nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.
"Mama Mia! Idemo ponovo" i ovoga puta produciraju Džudi Krajmer i Geri Gocman, dok je Krajmer takođe i jedan od tvoraca i producent svetski poznatog i uspešnog pozorišnog mjuzikla. Ol Parker (scenarista filma Best Exotic Marigold Hotel) scenarista je i reditelj ovog nastavka. Beni Anderson i Bjorn Ulvaes radili su muziku i tekst za ovaj film.

Obradio/la:

IgaBiva
Loading...
  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • osman2510
    Translator
    22.06.2018. 09:28
    ABBA se okupila ponovo. Krajem godine izdaju 2 nove pjesme, a iduće godine i novi album. Here we go again. Iskreno, onaj iz 2oo8 mi je jedan od najboljih mjuzikla ikada. Dobro, priznam, veliki sam obožavatelj ABBA-e, a užitak je ponovo vidjeti Brosnana i Firta kaka pjevaju, jer za razliku od Meril Strip i nisu neki pjevači.