Manchester by the SeaPogledaj trailer!

Film

drama (2016)

Manchester by the Sea

Ocjena korisnika
-
8,2
Manchester by the Sea

Godina:

2016

Žanr:

drama

Trajanje:

137 min

Režija:

Kenneth Lonergan

Scenario:

Kenneth Lonergan


Glavne uloge:


Casey Affleck
  >  Lee Chandler
Kyle Chandler
  >  Joe Chandler
Richard Donelly
  >  Mr. Martinez (1st Tenant)
Stephen Henderson
  >  Mr. Emery (as Stephen McKinley Henderson)
Robert Sella
  >  Dr. Muller
Lewis D. Wheeler
  >  1st Businessman at Bar
Missy Yager
  >  Mrs. Olsen (4th Tenant)
C.J. Wilson
  >  George
Susan Pourfar
  >  Nurse Irene
Quincy Tyler Bernstine
  >  Marianne (3rd Tenant)
Anthony Estrella
  >  2nd Businessman at Bar
Ben Hanson
  >  Lenny - the bartender
Ben O'Brien
  >  Young Patrick
Mary Mallen
  >  Sharon
Virginia Loring Cooke
  >  Mrs. Groom (2nd tenant)

Opis:


Nakon osobne tragedije od koje se još uvijek nije oporavio, Lee Chandler (Affleck) nevoljko se vraća u rodni gradić Manchester na obali države Massachussetts. Tamo ga dočekuje 16-godišnji Patrick, koji je nenadano ostao bez oca pa je Leeju povjerena skrb nad nestašnim tinejdžerom...“Manchester By The Sea” jedan je od najhvaljenijih kritičarskih filmova posljednjeg desetljeća i jedan od najizglednijih kandidata za prestižnu nagradu Oscar 2017. godine.
 • Slično za pogledati
 • Komentari (11)
 • La La Land

  La La Land (2016)

  drama, komedija, ljubavni, mjuzikl

  Riječ je o iščekivanom filmu za Oscara nominiranog redatelja Damiena Chazellea, poznatog po sjajnom i hvaljenom filmu "Whiplash„. U filmu Gosling igra jazz glazbenika koji se zaljubljuje u glumicu...
  Visoko ocijenjen film!
 • Lion

  Lion (2016)

  biografski, drama

  Petogodišnji dječak iz Indije izgubi se na ulicama Calcutte, tisućama kilometara od svoga doma. Preživi mnogo toga dok ga ne posvoji par iz Australije. Dvadeset i pet godina kasnije kreće u potragu...
  Visoko ocijenjen film!
 • Moonlight

  Moonlight (2016)

  drama

  Priča o ljudskoj povezanosti i samootkrivanju, koja prikazuje život mladog crnca, od djetinjstva do odrasle dobi, dok nastoji naći svoje mjesto u svijetu, odrastajući u gruboj četvrti Miamija.
  Visoko ocijenjen film!
 • Christine

  Christine (2016)

  biografski, drama

  Priča o Christine Chubbuck, TV reporter 1970-ih. Priča o tome kako se nosi sa depresijom i profesionalnom frustracijom dok pokušava da napreduje u svojoj karijeri.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • Stressman
  member
  09.05.2017. 08:37
  Meni se sviđa.Nije baš najzabavniji film,ali ima nekih fantastičnih dijelova i nekih ''svakodnevnih'' detalja koje rijetko viđamo u filmovima:Kad zaboravi gdje je parkirao auto,kad pokušavaju iz više puta da ubace suprugu u ambulantna kola...
 • osman2510
  Translator
  05.04.2017. 11:46
  izvini, tihomire, ali film nema ama nikavog smisla.kako je počeo, tako je i zavšio. osim činjenice da je izgubio 3 djece, nema nikakve radnje,a afflek sam od sebe i glup, smotan i zbunjen.valjda je za svoju zbunjenost i dobio oskara.čovjek se zapita kako se takav tip uopšte uspio oženiti i dobiti 3 djece. scena sa ženomnakon povratka sa ribarenja i pijančenja je toliko jadna i bijedna da nemam riječi.a tek pijančenje i dreka sa društvom do u kasne sate pored male djece u noći požara,jadno i nezrelo.a da ne govorim kad mu se ženske nabacuju.izgleda više kao nesposoban da šta uradi povodomtoga, a ne da je u žalosti. tip ni u kom trenutku filmane izgleda samouvjereno niti sposobno za bilo šta u životu.ako ti je to vrhunac američke kinematografije,onda po tom prošle godini i nije ni bilo nekog dobrog filma. 
 • tihomir 2407
  Junior translator
  05.04.2017. 10:12
  Jedan od onih filmova koji se moraju pogledati u određenom raspoloženju da bi ga se osjetilo i shvatilo na pravi način. Kao i filmove Henekea, Malicka, VoTriera...Nije za svakog, ovo je teška višeslojna, gotovo Kafkijanska drama o ljudskoj tragediji i smislu života. Film je spor, ali upravo mu sjajni dugi kadrovi  prirode daju auru monumentalnosti i daju gledatelju predah da razmisli o onome što se glavnom junaku u filmu događa. A u filmu mu se ne događa baš ništa dobro. Dijalozi su sjajni i između C. Afflecka i njegovog sinovca a emotivni razgovori bivših supružnika Afflecka i M. Williams su za anale. I nije da nema napetosti, ona se održava tako što redatelj Lonergan vrlo inteligentno  u pravi čas flashbackovima iz prošlosti otkriva zašto je Affleck u situaciji kakvoj je i zašto je karakterno takav kakav je. Po meni Manchester By The Sea je jedan od vrhunaca američke kinematografije u 2016.