Pogledaj trailer!

Film

animirani (2023)

Masha and the Bear: Twice the Fun

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,0
Masha and the Bear: Twice the Fun

Godina:

2023

Žanr:

animirani

Trajanje:

75 min

Režija:


Opis:


Prva stanica je svadba i onog trenutka kada Maša stigne, sledi nevolja! Dok se igra sa mladinim velom, Maša izaziva gungulu, trka se na kolicima za tortu i juri golubove. Bičete uvučeni u zadivljujuću i dirljivu božićnu bajku usredsređenu na dvanaest meseci. Maša i njen novi prijatelj učini će sve što mogu da zapale duh magije u srcima. Pripremite se za neočekivane obrte i uzbudljive trenutke, prava avantura je iza ugla.

Obradio/la:

IgaBiva
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Wadaean Julia

    Wadaean Julia (2023)

    drama

    Neposredno pre otcepljenja Južnog Sudana, oženjeni bivši pevač sa severa traži iskupljenje zbog toga što je izazvao smrt južnjaka tako što je unajmio njegovu lakovernu ženu kao sluškinju.
  • Aquaman

    Aquaman (2018)

    akcija, fantazija, naučna fantastika, avantura

    Aquaman otkriva priču u kojoj mladi Arthur Curry saznaje da je nasljednik trona podvodnog kraljevstva Atlantide u koje se mora vratiti i spasiti svoj narod.
  • Aquaman and the Lost Kingdom

    Aquaman and the Lost Kingdom (2023)

    akcija, fantazija, naučna fantastika, avantura

    Nakon što nije Aquamana uspio pobijediti prvi put, Black Manta, i dalje vođen potrebom za osvetom za smrt svog oca, neće se zaustaviti ni pred čim dok jednom zauvijek ne svlada Aquamana. Ovaj put...
  • Dunki

    Dunki (2023)

    drama, komedija

    Četiri prijatelja iz sela u Pendžabu dele zajednički san: otići u Englesku. Njihov problem je što nemaju ni vizu ni kartu. Vojnik im obećava da će ih odvesti u zemlju njihovih snova.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}