Money TalksPogledaj trailer!

Film

kriminalistički, komedija, akcija, triler (1997)

Money Talks

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,116%
Money Talks

Naslov:

Miris love

Godina:

1997

Žanr:

kriminalistički, komedija, akcija, triler

Trajanje:

97 min

Režija:

Brett Ratner

Scenario:

Joel Cohen
, Alec Sokolow


Glavne uloge:


Heather Locklear
  >  Grace Cipriani
Charlie Sheen
  >  James Russell
Paul Sorvino
  >  Guy Cipriani
Chris Tucker
  >  Franklin Hatchett
Nathan Anderson
  >  News Cameraman
Elise Neal
  >  Paula
Gary Briggs
  >  Car Wash Employe
Damian Chapa
  >  Carmine
Vic Ferreira
  >  Car Wash Employe (as Victor Ferrerira)
Larry Hankin
  >  Roland
Gérard Ismaël
  >  Raymond Villard (as Gerard Ismael)
Faizon Love
  >  Cellmate
David Lee McLain
  >  Ticket Customers
Richard Noyce
  >  Arresting Officer
Ralph W. Odum
  >  Prison Bus Guard

Opis:


Zvijezde velikih ekrana Chris Tucker i Charlie Sheen dva su očajnika koji ubrzo otkrivaju da unatoč međusobnim razlikama i netrpeljivosti jedan drugoga trebaju kako bi se izvukli iz problematičnih situacija.

Franklin Hatchett (Chris Tucker) je sitni bandit, slatkorječivi varalica koji je pogrešno optužen za ubojstvo policajaca. Opasnost mu, međutim, ne prijeti samo od policije, nego i od mafije i, naposljetku, njegove trudne djevojke. James Russell (Charlie Sheen) je televizijski novinar u usponu kojemu hitno treba kvalitetna priča kojom će zadobiti povjerenje urednika. Slučajan susret dvojice ljudi u nezavidnom položaju pretvara se u pravu eksploziju automobilskih potjera, metaka, velikih dijamanata i stalne opasnosti. Hatchett i Russell moraju pomiriti svoje nesuglasice kako bi iz svega izašli živi i zdravi te s nešto novčanica sa strane.
U svojoj prvoj velikoj filmskoj ulozi, popularni je komičar Chris Tucker opravdao sva očekivanja pokazavši da za njega itekako ima mjesta na holivudskom zvjezdanom nebu. Spojivši u akcijski par njega i iskusnog Charlieja Sheena, redatelj Brett Ratner je dobio pravo pogonsko gorivo za svoj uzbudljiv akcijski spektakl brzog tempa, uličnog humora i publici primamljivog mirisa - mirisa love!


This formulaic 1997 comedy becomes needlessly complicated at points but feeds off the high energy of Chris Tucker (The Fifth Element, Rush Hour). Tucker plays a two-bit con man, Franklin Hatchett, framed for the prison breakout of a ruthless criminal. Hunted by both the police and the bad guys, Hatchett finds his only hope in a smarmy, self-serving television reporter played by the perfectly cast Charlie Sheen (Platoon), who agrees to protect the nervous, hapless patsy only to further his own career. The plot is at times just plain dumb, and the requisite car chases and explosions happen a bit too frequently. But Tuckers manic energy and off-the-wall humor, as he is thrown into situations of mistaken identity and mortal danger, make the movie a frenetic and entertaining romp.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • Nothing to Lose

    Nothing to Lose (1997)

    kriminalistički, komedija, akcija, avantura

    Sve u životu Nicka Beama (T. Robbins), zaposlenika reklamne tvrtke, djeluje savršeno: i njegova kuća i njegov brak i njegova karijera. A onda jednog dana dođe kući i kroz vrata spavaće sobe vidi...
  • Dead Presidents

    Dead Presidents (1995)

    drama, kriminalistički, akcija, triler, ratni

    U Bronxu 1968. mladi crnac Anthony Curtis (L. Tate) upravo završava srednju školu. Iako potječe iz solidne građanske obitelji, ne želi na fakultet nego se radije priključuje marincima i odlazi u...
  • Next Friday

    Next Friday (2000)

    komedija

    U "Sljedećem petku", Craig (Ice Cube) još živi s roditeljima u južnom Los Angelesu, traži posao i prisjeća se slavnih dana od prije četiri godine. Tada je napokon "umirovio" lokalnog nasilnika Deboa...
  • Bait

    Bait (2000)

    kriminalistički, komedija, akcija, triler

    Osvajač Oscara za portretiranje legendarnog Raya Charlesa, Jamie Foxx, zvijezda je ove kriminalističke komedije o sitnom prevarantu kojeg FBI iskoristi kako bi se dočepao većih zvjerki. Nekada je bio...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Chuck Norris
    eXtreme member
    17.11.2013. 13:55
    Money Talks




    >>IMDb<<

    Žanr: Action, Comedy, Crime

    Režija: Brett Ratner

    Glavne uloge: Charlie Sheen, Chris Tucker, Heather Locklear


    Radnja:
    Na rečima vešti prevarant Frenklin Hačet pogrešno je optužen za ubistvo policajaca. Nakon hapšenja, Hačer zajedno sa jos dvojicom zatvorenika uspeva da pobegne kada eksplodira zatvorski autobus koji ih je prevozio. Međutim, nakon izlaska Frenklin shvata da njegove “kolege” žele da ga se reše, a slučajno čuje i njihov razgovor u kom otkriju lokaciju skrivenih dijamanata.
    Frenklinovo ime je sada na svim vestima koje ga opisuju kao opasnog kriminalca. Kako bi oprao svoj obraz Hačet se obraća televizijskom novinaru Džejmsu Raselu kome očajnički treba priča da bi vratio svoj posao. Džejms odlučuje da pronađe dokaze da Hačet nije ubica i njih dvoje kreću u avanturu iz koje će jedva izvući živu glavu.

    izvor: prva.rs

    [TUBE]QdKWwSkQG5g[/TUBE]


{{message}}

{{item.title}}