Monster HunterPogledaj trailer!

Film

akcija, fantazija, avantura (2020)

Monster Hunter

Ocjena korisnika
Odlično!
5,349%
Monster Hunter

Godina:

2020

Žanr:

akcija, fantazija, avantura

Trajanje:

103 min

Režija:

Paul W.S. Anderson

Scenario:

Paul W.S. Anderson
, Kaname Fujioka


Glavne uloge:


Milla Jovovich
  >  Artemis
Ron Perlman
  >  Admiral
Tony Jaa
  >  The Hunter
Clyde Berning
  >  JSO V22 Pilot #1
T.I.
  >  Link
Aaron Beelner
  >  Palico
Paul Hampshire
  >  JSO Soldier #2
Jannik Schümann
  >  Aiden
Nic Rasenti
  >  Sergeant Roark
Hirona Yamazaki
  >  Handler
Schelaine Bennett
  >  Comms Officer
Adrián Muñoz
  >  Hunter #2

Opis:


Osim našeg svijeta, postoji i drugi, svijet opasnih i moćnih čudovišta koja smrtonosnom žestinom vladaju svojim teritorijem. Kad neočekivana pješčana oluja prebaci kapetanicu Artemis (Milla Jovovich) i njenu jedinicu (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) u novi svijet, vojnike će šokirati otkriće da je neprijateljsko i nepoznato okružje stanište ogromnim i zastrašujućim čudovištima koja su imuna na njihova vatrena oružja.

Pročitaj recenziju filma Monster Hunter:

 • Slično za pogledati
 • Komentari (23)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • Tom Brady
  member
  12.04.2021. 15:26
  Po meni sasvim solidan film rađen po video igri (dosta bolje od resident evila, pogotovo od trećeg dela pa nadalje). Realno, teško je očekivati da film rađen po igri bude nešto posebno. Površna priča i dosta specijalnih efekata i to je otprilike to.
 • BlitzMax
  member
  13.03.2021. 21:29
  U početku sam se pitao mogu li izdržati još jedan fantazijski film s Millom Jovovich, pa makar je pojačana mladim nadama u „futurističkim“ UN uniformama... a onda je čitav tim glumaca oko nje izbrisan. Tada sam se još pitao gdje film uopće ide? No, malo po malo, Jovovich uspijeva odigrati glavnu ulogu u filmu koji pati od brojnih klišeiziranih scena, ali to je Monster Hunter i sadrži neke interesantne scene i likove... Perlman/Palico
 • 02.03.2021. 22:43
  Vrlo dobri specijalni efekti potrošeni na lošu priču, i još lošiju glumu. Toni Dža (meni jedan od najomiljenijih, i najinovativnijih glumaca koji se bave borilačkim veštinama) je sasvim bespotrebno glumeo u ovom filmu,ali suma novca je verovatno bila i više nego privlačna..