Mother and ChildPogledaj trailer!

Film

drama, ljubavni (2009)

Mother and Child

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,279%
Mother and Child

Naslov:

Majka i dijete

Godina:

2009

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

125 min

Režija:

Rodrigo García

Scenario:

Rodrigo García


Glavne uloge:


Samuel L. Jackson
  >  Paul
Annette Bening
  >  Karen
Jimmy Smits
  >  Paco
Elpidia Carrillo
  >  Sofia
Marc Blucas
  >  Steven
Kay D'Arcy
  >  Karen's Hydrotherapy Patient
Carla Gallo
  >  Tracy
Cherry Jones
  >  Sister Joanne
S. Epatha Merkerson
  >  Ada
David Ramsey
  >  Joseph
Eileen Ryan
  >  Nora
Michael Warren
  >  Winston
Kerry Washington
  >  Lucy
Naomi Watts
  >  Elizabeth
Alexandria M. Salling
  >  Karen (age 14)
Simone Lopez
  >  Cristi
Connor Kramme
  >  Tom (age 14)
Bradford Alex
  >  Physical Therapist

Opis:


Film prati živote triju žena, majke koja je davno dala svoju kćer na posvajanje, uspješne odvjetnice koja slučajno ostaje trudna i pekarice koja silno želi biti majka, ali pati zbog neplodnosti. Karen je još kao tinejdžerica svoju kćer dala na posvajanje, a ona je izrasla u svojevoljnu i hladnu, ali uspješnu odvjetnicu. Nakon afere s partnerom u odvjetničkom uredu, Elizabeth ostaje trudna. Umjesto da prizna ocu djeteta što se dogodilo, da otkaz i promjeni adresu stanovanja. Lucy pak očajnički želi postati majka i odluči se za posvajanje koje pođe po zlu.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • Nine Lives

    Nine Lives (2005)

    drama

    Svaki život ima svoju priču, a svaka priča ima i svoj život. Zarobljene u obiteljskim i ljubavnim odnosima koji im definiraju i usmjeravaju živote, u devet priča ovoga omnibusa devet žena susreće se...
  • Sunlight Jr.

    Sunlight Jr. (2013)

    drama

    Ritchie i Melissa (Matt Dillon i Naomi Watts) su par iz Floride koji ima financijskih poteškoća. Ona radi duge smjene u trgovini gdje joj je šef pervertit, a Ritchie je stolar koji je zbog ozljede...
  • Ellie Parker

    Ellie Parker (2005)

    drama, komedija

    Ellie Parker (Naomi Watts) želi postati dobra glumica. Kako bi sve uspjela Ellie naporno radi. Stalno vježba naglaske, bori se kako bi došla na mnogobrojne audicije. U pauzama dok putuje kroz Los...
  • Like Dandelion Dust

    Like Dandelion Dust (2009)

    drama

    Film je osvojio 20 nagrada, od kojih bi trebalo izdvojiti nagradu međunarodnog filmskog festivala Las Vegas za najboljeg glumca te nagradu New York VisionFest za najbolju produkciju, glumu i...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • luka0037
    The Legend Of
    12.04.2010. 03:00





    Drama Rodriga Garsije "Mother and Child" govori o tri žene čiji su životi obeleženi odlukom o usvajanju dece. U glavnim ulogama Anet Bening, Naomi Vots, Keri Vošington i Semjuel L. Džekson.

    Režiser i scenarista Rodrigo Garsija u filmu "Mother and Child" (Majka i dete) putem tri povezane priče govori o pravom značenju majčinstva.
    Trejler za film "Mother and Child"


    [TUBE]0A8of0n34RA[/TUBE]


    Ova gorko-slatka drama počinje pričom o četrnaestogodišnjakinji koja neplanirano zatrudni i koja je primorana da svoje dete odmah da na usvajanje.

    Radnja filma se zatim pomera u vreme skoro četiri decenije kasnije, a publici su predstavljene posledice ovog bolnog razdvajanja majke od deteta.

    Majka Karen (Anet Bening iz filmova „Američka lepota", „Bagzi" i "The Grifters"), koja se nikada nije udavala, stara se u svojoj nepokretnoj majci (Ajlin Rajan) koja je donela odluku o usvajanju, a u kontaktima sa drugim ljudima je hladna, pa čak joj je i neugodno.

    Njena ćerka Elizabet (Naomi Vots iz filmova „21 gram", „King Kong" i „Ruska obećanja"), koju nije videla od rođenja, posvećena je advokaturi i sklona je vezama koje su zasnovane isključivo na fizičkoj privlačnosti, a ne na ljubavi.

    Usvajanje pre trideset godina ostavilo je trajne posledice i na majku i na ćerku i uticalo na njihov odnos prema drugim ljudima.

    Iako to sebi ne priznaje, Elizabet celog života želi da suoči sa ženom koja ju je napustila, dok Karen ne može da se fokusira na sadašnjost i nikada nije prebolela gubitak mladića kojeg je volela i bebe za čiji odlazak krivi majku.

    Treća priča takođe govori o neželjenoj trudnoći i usvajanju.

    Naime, Lusi (Keri Vošington iz filmova „Rej", „Poslednji kralj Škotske" i „Fantastična četvorka") i njen muž (Dejvid Remzi) ne mogu da imaju dece, pa se preko agencije pod pokroviteljstvom katoličke crkve upoznaju sa jednom trudnom devojkom čije bi dete trebalo da usvoje, ali samo ako se ona složi sa time.

    Zato ovaj bračni par daje sve od sebe da bi impresionirao poprilično zahtevnu trudnicu...

    U filmu reditelja Rodriga Garsije Barče (sina pisca Gabrijela Garsije Markeza, poznatog kao reditelja više epizoda serija „Dva metra ispod zemlje" i „Cirkus" i filmova "Things You Can Tell Just by Looking at Her", "Nine Lives" i "Passengers") glumi još i Semjuel L. Džekson.

    Premijera filma bila je u septembru prošle godine na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, dok bioskopsko prikazivanje u SAD počinje od 7. maja.

{{message}}

{{item.title}}